Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

De rödgröna vill lämna Afghanistan, eller åtminstone landet som föremål för militära insatser.(expressen  GP SvT)   Kungabloggens jourhavande serietecknare som brukar teckna samtliga bilder när det gäller seriemördande även (även om krig av oförklarliga anledningar inte ingår i den gruppen) har passat på att ta ut sin semestervecka just i dessa bråda dagar och vistas nu hos svärföräldrarna i Polen. Så håll tillgodo med den svenska ersättaren, enkelsidig och relativt osaklig.

den smutsiga horan vem är det som blivit förnedrad här.png

Men när vi sent om sider återigen får kontakt med vår semesterledige serietecknare visar det sig att ledningarna är krackliga och den enda någorlunda telefaxledningen går via Krakows centralstation där också tecknaren fått tillbringa några timmar i kö för att komma åt den ytterst åtråvärda telefaxen. Till slut rasslar det till i redaktionen dock dyker bara en av de utlovade 19 bilderna fram. Kanske resten har fastnat i någon magnetloop i Krakows utkanter? När man själv äntligen vaknar är rean ofta över.

Rödgröna ut ur afghanistan enligt kungabloggens serimördar tecknare.jpg

Vi ber om ursäkt annars så skulle de ytterst hemliga krigsbilderna komma med som fejkad serieteckning men nu får nu hålla tillgodo med omslaget och varför inte lite av allas våran egen allvetande styrelseordförandeprofet som nu vandra i Sörmlands djupaste skogar när inte matbrickan hamnar på sned i sängen nu igen.

Göranpersson-maktenframforallt.jpg

Hägglunds analys av vårdslarvet är förvisso intressant men har han besvarat de kungligt ställda frågorna?  Kanske ska vi förstå varför han väljer att inte svara? För i sanningens namn ställer väl den värdegrund som KD talar sig varm för incesten i ny dager, enligt en del bedömare som Kungabloggen varit i kontakt med. Dock anser andra troende att bokbålens tid ännu icke är förbi, men har några egna förslag på agendan.

Mohammedbilderna.jpg

Kanske är det smickrande att några varit så imponerade av våra Muhammedbilder och att andra blivit så upprörda över gårdagens Mc-MuHammed som discjokey med den pneumatiska slagbulten i slakhus 15 vad vet vi men lite underligt känns det allt i bland. Personligen tror vi inte att det stolta svenska McDonalds varumärket med billig städkraft är så speciellt hotat av McDromedar och alla andra trottoar besättare och MC-klubbar.

Ficktjuvarna då? Tja, vem fan tror du egentligen stal texten som skulle stå här då? De kom under förespegling att de skulle försvara oss….. Men vad händer sen då? Är det inte just så det brukar vara och detta är en av anledningarna till att du är så jävla negativ och sur?

Vi har också bestämt oss om hundring.

SD toaletterna är här Rosengård barnen fångade i munkorg och slöja.png

Kungabloggen Urbota Inskränkthet –

För dig som har eller har haft föräldrar

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: