Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Hur gaggandet gafflar – Språkets skålar och raka skeden – Ditt streck i kådan

Vad pedagogiken lärt sig de senaste århundradet verkar vara svårt att verkligen veta. Nu verkar det dock som att vi kan se skadeverkningarna av det tvångsmässiga och stereotypa tänkandets effekter inom pedagogiken och hur skadlig den kan vara om den inte jämförs med alternativen. Barn som stammar verkar må gott av att slippa den stress som vuxna gärna pressar på dem. Att lära genom lekandet är antagligen människans äldsta kulturtradition och när utrymmet för den uråldriga kulturtraditionen minskas blir effekten mest tydlig hos barnen.

Att det dröjt så många år att det kom fram en bra metod mot stamning visar också på den oerhört stereotypa uppfattningen om barn som råder i många pedagogiska dockskåp, där de penslade ungarna mer förväntas sitta stilla och suga åt sig om hur de diskriminativa beskrivningarna förmedlas av ett språk som alltid är mindre än betingelserna de beskriver och därmed lagtvunget kommer att inbilla barnen den stora tryggheten att veta priset på en massa men inte värdet på något.

Nu har vi dock nått fram till ett stadium av utveckling då barnen inte ska behöva stamma bara för att den vuxna pedagogiken så länge stammat när den tänker, om det nu inte var frånvaron av tankar och omtankar som gjorde att pedagogiken stammade tidigare.

 

Ett streck mer i räkningen verkar det dock bli efter de taggtrådskrystade beskrivningarna av urkunden och den urbota insrkänkthet vilken råder i hagen.

 

Här visas pållarna i sin urbota urbetade hage med all sin taggtrådskrystade fasthållningsbegreppsliga automatik som inte betuttar någon.

Rökning Hotar Feminismen

Urbota Inskränkthet & Urkunden

x

 Urbota Inskränkthet maskeraden

 Urbota Inskränkt yttrandefrihet säger institutet, vem ska man egentligen tro på?

Inte ska de väl snoka i posten huggormarna?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: