Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Efter en längre tids rykten – Hysch hysch och diverse halvbusiga signaler kan vi nu som första blogg äntligen bekräfta att Urbota Inskränkthet har flyttat till Spotlife. Eller rättare sagt  till adressen Urbota Inskränkthet hos spotlife CENSURENS SUpport och bajsbyggder  Urbota Inskränkthet har gett upphov till en rad begrepp och antagligen en vidare utveckling av matematiken som vetenskap, när de hjälpt Google med Sökmotoroptimering.

Att flytta urbota har heller inte varit speciellt lätt vilket också intygas av en genomsvettig flyttgubbe som har hela detdigitala lasset med sig på pakethållaren när han springer ut på den smälta asfalten med rykande klövar.Cafe På Klostret Blomberg

Vi är alltid först med det senaste

Att få ett nytt ljus på gamla nyheter behövs alltid för den som vill ha djup och djup är väl det dyraste vi har inom alla nyheter, eller hur?

 

Julholt fick gå på grund av sitt kön

Efter mycket tasslande kan vi nu avslöja att Julholt fick gå för sitt kön. Men redan nu har matriarkatet sett till att det kommer en man på posten och många förefaller undra varför

-Svaret är svindlande enkelt!

I fall en kvinna blev ledare måste hon ta ansvar för de fel hon begår, i fall en man väljs enligt demokratisk ordning kan matriarkatet alltid skylla på precis vad som helst, i de fall en kvinna gör fel så beror det på motståndarnas kön eller samhällets inställning osv.

Så enkelt är det för matriarkatet är väldigt generaliserande, och väldigt generaliserande är just vad de är. SPOTLIFE Support har nu raderat flera bloggar bland annat Urbota.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: