Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Game set match!

Nyheter från det mytologiska nätkrysset eller är det bara urbota inskränkthet?

Wikileaks and the Net

Mannen bakom the smoking gun utlämnas nu till det Svenska Kungariket. Många är de journalister som inte sagt sig önska livet av Assange men som hade gått på en del begravningar med ett stort nöje och rapporterat kring den informations mässan. Är det verkligen sanningen att det återigen är matriarkatet som visat sina muskler och sin styrka i offerrollen?

Historien har utvecklat sig till rena taskspelet, andra säger att det hela börjar komma nära det journalistiska datanätverkens: Kuk lux lan och bredbands hypokondrin kring sagan om megabits.

Spearming, Menthol eller bara mintha piperita?

Underlivets i Överjagets simsalabim

Är allt Juciy Fruit med pepparmynta, mentol eller bara Spearmint i grottan?  Eller är det bara att tugga på och vänta på nästa match?

En del rykten går om att det återigen är matriarkatet som ligger bakom och har tvingat fram hela händelsen för att den frisinnade baracken inte ska börja husera kring sanningen om matriarkatet och hur de leder världen genom att ständigt ha patent på offerrollen.

Själv vill vi inte ens spekulera i frågan om Obama fick Nobels Fredspris för att Matriarkatet var rädda för hans frispråkighet och öppna hjärta hotade matriarkatets 1000 åriga planer för världen. Hursomhelst fick Barack fredspriset och nu vill intressen i USA åt Wikileaksgrundaren enligt några till Assange närstående personer.

Har Svenska Kungabloggen blivit utnyttjade av alla intressenterna i målet, eller bara av en del? Tja frågorna är egentligen uråldriga och om du har tur så hittar du på något annat att göra nu.

DN,  och ryktenas ström

Såsom myternas makt i en dröm

Windows och DOS Kalle

De som betalat det högsta priset är redan glömda, andra betalar fortfarande. Resten återstår att se.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: