Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Mina damer och herrar, en ny övermänniska har just kommit till vår värld!

När en människa som från starten är värd mer än alla andra människor då saluterar givetvis landets tidningar med nyheten på förstasidan, för genetikens triumfer är alltid värda att firas, speciellt den mervärda genetiken. Den nya människan är dessutom en frukt av gråzonernas möten där övermänniska och underliv har förenats i en helig akt.

Nu firar vi allesammans övermänniskan och frukterna av att de två övermänniskornas underliv så skönt förenats och dessutom gjort ifrån sig till väl och ve för landets ära, ty deras underlivs samkväm vorden icke blott för sina egna lustar föranlett. Ty kära medborgare, de knullade för din skull och nu kan du vara med och finansiera kalaset med övermänniskan som tack vare sin genetik och härkomst har ett högre värde än alla andra.

Överjaget Underivet

Varför inte ställa dig bredvid journalisternas & medias människovärdering och hylla den mervärda som en god och duktigt mindervärd? Nu återstår bara frågan om vad vi ska göra med FN och deklarationerna om de mänskliga rättigheterna, ty den genetiska övermänniskan som kommer med födslorättspivilegier står tydligen i strid med FN’s deklaration om de mänskliga rättigheterna, ska vi skriva till FN och säga att de har fel? Eller ska vi stämma in i de entydiga hyllningarna till övermänniskan genetiska avel och genetikens triumfer som härmed skänker välsignelser till till mindervärdets och rasismens logik.

Samtliga rasrena tidningar hyllar givetvis underlivet på övermänniskan som nu levererat ytterligare en övermänniska, är det inte fantastiskt?

DN, SvD, Aftonbladet,

Nyheterna väntas inom kort också kommenteras av det bildade kungahuset, Kinesiska Kungabloggen, Kungabloggen center. Kungabloggen netvibes united.

Några artiklar läsarna verkligen älskar

Stärk Monarkin

Ska staten finansiera rasismens grundtankar?

Om rasismens Grundprinciper

Om människors lika värden frågor till Carl-Gustav

Kungahuset på Entreprenad – billigast vinner

Mohammed Bilderna ur flera perspektiv

Carl-Gustav Önskar mera penningar

100 miljoner räcker inte

Grundprincipen om människors olika värden

Kommentarer till: "Övermänniskan & underlivet" (1)

  1. Victorias & Daniels dotter är mer värd än alla andra barn som föds idag! » sa:

    […] Lasses blogg – Ett mirakel är fött.  Kungabloggen – Övermänniskan & underlivet.  Varghjärta – …all over Sweden.  A och den stora […]

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: