Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Allt är inte bara Klass och makt tänk på det – Nu har vi också Genus Lego med Lödkolv vilket i folkmunnen kallas: Burn a Dot

Genus Lego

Du Äh Lego

Ta Betäckning

Är ballt tycker Lettström och är inte ensam, ty hela horden av persongalleriet som inte tror på människors lika värde, anländer snabbt till platsen. Nu ska övermänniskan försvaras mot ondskan, avundsjukan och den oförstående massan i demokratin.  Carl-Gustav: Personen som tror han är kung över innevånarna i Sverige måste skyddas, till storms rustar sig genast de som vill se lojala ut, eller de som av hävd och urminnes tider tjänat på olikheterna i samhället.

Sug eller idka betäckning

Efter att ha Lettström ljugit en gång om sin kohandel kring diverse bildbevis vilka genast och kraftfullt väckte intresset i denna krets så kommer nya snabbt påståenden från den före detta nära vännen till Carl-Gustav. Kanske beror det enbart på att påståendet om att ljudupptagningen var manipulerad och att han inte alls sagt vad som hördes tydligt på bandet, snabbt kunde tillbakavisas som en lögn då bandet efter analys saknade tecken på manipulation.

Men skam den som ger sig.  I andra akten erkänner nu den f.d. kungavännen att han ljugit för att han trodde att detta var vad de kriminella intressena ville höra – Ja, vad återstår egentligen för stackaren att säga nu när det visat sig att han redan ljugit oavsett vad som är sant och inte. (den stackaren!) Han har redan ringat in sig själv med en lögn, vad återstår egentligen då? Den förslagne vet på råd, varför inte erbjuda DN debatt att ta in en debattartikel där han beklagar sig och säger att det hela beror på att han blev tvingad? DN kallar honom dessutom kungavännen trotts att Carl-Gustav tagit avstånd från honom. Som vi vet så ställer DN Debatt alltid upp för alla lögnare som vill göra avbön, eller hur?

Engagera dig i kampen kring Övermänniskan kära medborgare

Låt inte avundsjukan sluka dig som många andra.

Kungens vänner hotar ljuger och stjäl?

Det finns inget som verkligheten – Välkommen till den

Stärk Monarkin

Vi på Svenska Kungabloggen kan bara säga: Stärk Monarkin – Men vi vill inte ta er värdefulla tid som många andra, utan vi har dessutom designat ett erbjudande från oss alla till er alla som kan ge oss den starkaste monarkin som någonsin funnits genom alla tider, så vad väntar vi egentligen på?

Facebook: The royal Åtalsfrihet – Vi kräver att inte bara Carl-Gustav ska kunna få begå brott och undgå att bli straffad – HELA familjen måste få samma rättigheter, det är diskriminerande mot snipporna i familjen att bara en man har det trotts att familjemedlemmar med snippa är i majoritet i familjen.

Vad mer kan man egentligen säga?

Vi tackar självfallet bara gud för den dubbeltydiga sädesärlans sång.

Kommentarer till: "Genus Lego Till Övermänniskans beskydd" (2)

  1. kandeva fredrik sa:

    Din blog är helt klart den bästa jag någonsin ramlat in i! Såsom pillerknaprande bokstavsbarn,med gyttjegrå bakgrund,uppfattar jag det du skriver,som det jag borde ha skrivit. Min startmotor har aldrig varit speciellt överaktiv.
    Nåväl,lite dryg hade jag tänkt vara ändå. Såtillvida du inte ämnar öva dig inför skrivandet av fortsättningen på ”på drift”.Så tycker jag att du ska använda komma tecken lite mer. Det förenklar läsandet. Jag korrektur läser gärna. 5 av 5

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: