Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen


Svenska Kremerings teknik inför galgen

Den effektiva vägen till snabbare hänpattar för dig som har bråttom och är fräck. Cool & Hot kampanjen sponsras av Svensk Kremeringsteknik AB Cigaretter & Hängpattar NU.

Det är antifeministiskt att röak

Förenade feminister mot slak balle – Vi feminister kräver att man reser sig i ren artighet, rökning minskar förmågan. Den ultimata förnedringen av feminismen är att ta bort underlaget för feminismen, dvs förhindra att kärlekssaften når kussimurran.

united feminist agains the miserable dick

 Den Internationella bilden av samma kampanj där kvinnor världen över fått nog av förslappad tobaksballe, som ofta gör en sämre bollkalle. Eller som de säger over there: Smoking men suck’s och vilka är vi att säga emot?

Se inte ned på dolmens hälsa

Den sista bilden från Förenade feminister international & deras kampanj Feminister för juste balle.

Intituetet mot psykdroger och dödsdroger

Den stora förklökningen är inte heller rolig, från Institutet

Barn dör men vem fan bryr sig . Erbjud passiv rökning – Ett effektivt sätt att vara förmyndare och ta bort andras val som ett riktigt gestapovänligt grepp. Sedan kan du skrika på ”förmynderi och förbudssamhället” när det i själva verket är du som hindrat män kvinnor och barn att vandra i den luft vi alla delar utan att få i sig tobaksrök.

Att inte vilja se de som inte står där!

När en 90-åring säger sig ha rökt hela livet och att det skulle vara beviset på att rökning är ofarligt så står 90 90-åringar bredvid och sjunger fantom-arian eldbegängelse direkt från dödsriket.

Rökare dödar barn

Passiv rökning dödar och de minsta drabbas mest, hur känns det då? Tobak dödar fräsen Institutet mot Psyk-Droger och Dödsdroger anger tobak som en av de mest dödande drogerna. Se även Kungahuset om en rökare i krysset om wikileaks & the smoking gun. Se även Kungabloggens säkerhetscenter som trotts den allvarsamma uppgiften att leverera på ett strömlöst internet ändå tar del i kampanjen för rätten till rökfritt liv – Rökare Suger mer.

De Det är väldigt svårt att börja röka, första halsblosset ger kväljningar och reflexer. Så hur kan det komma sig att barn börjar röka om det inte finns någon som hjälper till på ett  eller annat sätt?

Kungabloggens säkerhetscenter informerar befolkningen

En del suckar och tänker tillbaka andra tänker bara : Suck

Ovan den ovana bilden av Google Milky Way-affären och hur många blev så skickliga på att amma det osökta sambanden

Den tidigare kampanjen från Förenade Feminister International som senare drogs tillbaka då freudianska institutet ansåg att den baktalade sugning i största allmänhet.

Vad är perspektiv på livet utan underordning?

Överjaget underlivet och rykaren som kallas pressväckens strykare

Tja, om du bara har von oben perspektiv hela tiden så befinner du dig snart i omloppsbana, va?

Den finstämda  principen.

Låt oss inte glömma bort vår fagra galjonsfigur som så stolt visar att människor inte alls är lika mycket värda för hela monarkin bygger faktiskt på en rakt motsatt princip som många älskar och stödjer.

Burn-A-Dot-Com kampanjen för övermänniskans mervärde i blindskrift & att bara äkta övermänniskor ska få röka, De är ju värda mer i praktiken, vilket media visar var dag. Så varför klaga och vara värdelös?

Skydda oss från den aggressiva marknadsföringen eller tvärtom ska inte de som säljer behöva skydda sig mot rekylen de skapar? Eller hur en del suger bara för att få vara med?

Suckarnas gång

Pulp Fiction II om att

 Kungabloggen stödjer Youtubes jordiska verksamhet genom att närvara tillstädes.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: