Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Ärade läsare, vi är helt lyriska! En övermänniska väntar barn och det är bara så fantastiskt. Tidningarna skriver om det alla talar om det, för det är självklart: Att en övermänniska är värd mer och när en Övermänniska föder barn så bildas automatisk en ny övermänniska.

Det är tur att journalisterna är noggrant utbildade i människovärdering så att de verkligen ger övermänniskorna den extra uppmärksamhet de är värda. Faktum är att övermänniskorna hjälp människorna från slaggklasserna i alla tider, från aftonbladet kan du se den gravida övermänniskan vinka korrekt samtidigt som journalisterna omkring föregår med gott exempel inför den människovärderande högtidligheten. På expressen fantiserar journalisterna för fulla muggar om vad ungen ska heta, samtidigt som det kommer tätare och tätare rapporter från vår utsända reporter om att censuren går på högvarv  när det gäller denna höggradigt människovärderande nyhet. fattas bara !  texter som dessutom kan uppfattas som satiriska är som vanligt banlysta! Bann ADD.

aftonbladet./nyheter/article13483547.ab

aftonbladet./webbtv/nyheter/article13484787.ab

expressen./nyheter/1.2531273/experten-barnet-kommer-heta-gustaf-eller-sophia

 

På Aftonbladet verkar det dock i just detta ärendet vara lite tillåtet att hylla på sitt personliga sätt. Här hittar du annars bra länkar om Schizofreni och lite annat smått och gott från viska, för vad kan man egentligen säga annat om den rådande människovärderingen? Läsarna får hälsa från Svd också men hur många som censureras på grund av sina hälsningar vet antagligen bara satan i helvetet och censurdrängarna. För nu ska vi glädjas och minsann icke alls vara negativ åt den ståtliga människovärderingen! Det är Schizofreni historia rakt av som mediagranskningsinstitutet brukar säga.

Nyhet för den utblottade massan – Runkhoroskåpet

När är bästa tidpunkten för att runka? Svenska Kungabloggen är sedan länge en av världens mest krediterade experter på runkhoroskåp (det är väl bara att googla och se) Vi kommer därför inom kort att ge de mindre ekonomiskt bemedlade möjligheterna till luxuösa runkhoroskåp som tidigare varit förbehållen enbart överklassen.

När Jupiter når in i Venus vändkrets kan du behöva lite sparris i bakdörren för att försäkra dig om väldigt bra tur och att det som du förutsatt inte skiter ned sig. Håll tillgodo och betala nu räkningen i tid, din negative jävel.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: