Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Spotlife

Den vackra ytan möter återigen den fula mörka smutsen – Spotlife buketten & är den frag rant?

CENSUR SPOTLIFE SUPPORT VATTEN

Den söta Blodinbella har blivit hotad men polisen bryr sig inte säger den fagra mön till expressen och menar att hon måste få blogga utan dödsångest, vad kan vi egentligen göra annat än att hålla med? Blondinbella är snäll och de som hotar henne är elaka, polisen saknar utbildning att förstå sig på Blondinbellas problem och ingen tar det hela på tillräckligt allvar.

En del säger att det beror på att samhällsutvecklingen skenat såpass att ytan betyder allt och den som inte kan nå den yttre skönhetens jungfruliga härlighet då helt enkelt väljer att lämna av ett litet kosmetiskt meddelande i form av ett hot, förvisso bara yta men ändå. Själva vet vi inte hur det egentligen förhåller sig och tycker illa om alla typer av mobbing och hot. Den stackars Blondinbella har blivit mailbombad dessutom, hon visar tänderna på fotografierna och berättar sin resumé.

Hot att va cool?

Har det blivit en svartvit stilikonografi? Där den försmådda jagsvagheten tar sig i olika uttryck bakom diverse typer av kosmetiska åtgärder för att manipulera fram sitt jag-värde? Vad är det då för samhälle vi går emot och är det verkligen rimligt? Eller finns det ingen insikt i all utseendefixering och vad den leder till? Vi måste väl slå vakt om rätten att manipulera varandras in och utsikter, för hur ska annars den eviga drömmen den lyckliga människans ärliga kärlek kunna förverkligas?

En del vi varit i kontakt med har hävdat att de som hotar använder bara hotet som ett sätt att ljuga sig till självförtroende genom att få andra att se sämre ut ungefär som lite vanligt socialt smink och rätten till bedräglighetens kosmetik, inte kan det väl ändå vara så?

Då skulle vi ju leva i en sminkad verklighet… och så kan vi väl ändå inte ha det? Nej det är opassande. Enligt mediainformatören ADD verkar kommentarerna kring den verkligheten på expressen vara ganska så censurerade och engagera expressens starkaste censurhjärnor.

  —

Ebert Af Lögehaf har bett att få kommentera ett tidigare inlägg om iphone täckningen i östra Brålanda:

ADD Nokia Lumai

-Men Är tavlan verkligen så mansförnedrande som professor Baumhagel uttryckte i sin bok Den kokta ärtan?

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: