Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Bajs är viktigt

millie hooly shit.jpg

Bajs är något vi gärna avför från den seriösa-debatten, men hur seriöst är det egentligen?

Många av Svenska Kungabloggens läsare vänder sig till oss med stort förtroende för att ta upp frågor som de inte vågar ta upp på andra ställen. Det kan röra sig om allt från tabubeläggningen kring vuxnas lego-lekar till sexuella frågor eller mer existentiella frågor om vad man egentligen producerar som människa och där är ju bajs ett väldigt bra exempel.

I dagarna har några tidningar tagit upp det faktum att bajs kan föras in genom munnen eller genom stjärten och bota långvariga sjukdomar som tarmirritation, kronisk rännskita (sprutbajs) fler och fler börjar uppskatta det lilla människan verkligen producerar själv under sin korta existens på jorden, därmed vänder vi oss också till våra närmaste släktingar djuren och tittar på deras bajs och inser hur värmande det kokorna kan komma att vara, för bajs går inte bara att använda som läkemedel det går alldeles utmärkt att elda med. Andra har tittat på möjligheten att kobajs kan omvandlas till bränsle för bilar, dock inte ett ljud om tjurbajs eller oxbajs, men matriarkatet har väl mutat in det?

Andra bloggare menar att mammas bajs är heligt liksom mammas fitta med hänvisningen till att livet blir bättre om det startas av en munfull fitta, ack vilka är vi att säga emot dessa vetenskapliga data? Kejsarsnitt verkar trotts allt inte vara det optimala, det behövs ofta fitta, bajs och tutte, vilka är egentligen vi som tror oss veta mer än flera tusen års evolution?

Ansvarsfulla föräldrar lär givetvis sina barn allt om världens fenomen tex pippa, bajs och basmatiris, andra som ägnat sig åt skitkultur en längre tid visar att karriären fortsätter med barnböcker. Så kära vänner bajs är inget att skratta åt, det ska tas på fullt allvar och går att föra upp både här och där. Bajset är mer än kulturarv.

barnböcker till folkbildningens fromma.png

Vi har tagit bort länkarna, eftersom så många av våra äckliga kvällstidningar blev länkade och nu när de gjort sin plikt så åker länkarna därför bort, så klart.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: