Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

I själva verket hade Marilyn V-jeans under kjolen och det var Matriarkatet (vem annars?) som klädde av den stackars Marilyn inpå bena bara för att i sedvanlig ordning kunna kasta all skuld på männen och fortsätta prenumerera på offerrollen som så ofta. den sista bilden är gjord som en invertering av hur matriarkatet tänkte att målgruppen skulle uppfatta bilden, självfallet kan vi inte visa den o-inverterad då den i princip bara kommer att visa blombladen på den blomma som symboliskt framställs behöva livets vatten.

Vi vet ju alla vilken stor vikt matriarkatet vill lägga på att männen är ytliga, fastän alla vet att det är matriarkatet som marknadsför kosmetikan och all annan maskeradbals-knep som använd för att ställa män i dålig dager. PS. Det var faktiskt matriarkatet som gav Marilyn hennes första cellofan lökar (frigolit alltså, snacka om mörkret hos tusen vita själar, öäh)

Porraktörer fick Nobelpris tack vare piratpartiet

Läs även den okända historien om såpbubblan som sprack och sanningen om uttryck som att ”ha det på tungan”  och hur det hela blev ett av världshistoriens mest självklara nobelpris någonsin, men många känner faktiskt inte igen faktum bakom ytan, läs och bilda dig.

Uhru Kekkonens själ gav detta foto på marilyn till en sydostkinesisk onkolog i sumatra i tisdags. Ett gammalt finskt ordspråk lyder – En hund som ätit ostbågar luktar sannolikt också hund som ätit ostbågar. Kanske är det därför som vi idag stolt kan avslöja de verkliga bilderna på Marilyn Moroe i kjolen och sanningen bakom dem.

Ha detta i åtanke nu kära medborgare när gammelmedia försöker tuta i er att de gamla förfalskningarna varit till salu. Det är bara matriarkatet som blåser er på lite mer pengar & nyheter, som vanligt. Männen blir alkisar av lådvinet men tack vara skicklig marknadsföring och några kvinnliga alkisar i matriarkatets ledning så går det vägen att kalla lådvinet för kvinnofälla, men sådant är matriarkatet – det skiter väl i dig.

Stort tack till snippans.blogspot

 

Kommentarer till: "Marilyn Monroe och Matriarkatet – Manipulationen avslöjad" (1)

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: