Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Mediernas kollektivtrafik som runkglad nyhet

-I samma gräddfil-

Skandalen med Google Milky way vet snart inga gränser i de högst specialiserade kretsarna på genuin mediekritik, hela skandalen verkar ha tagit flera chefredaktörer som en bautasten i underlivet.

Enligt vår utsända i det matnyttiga landskapet så är det just satsningen på att presentera personer vars hela ämbeten bygger på renodlade apartheidprinciper – dvs marknadsföringen av en rasistisk människosyn som står i strid med FNs deklaration om de mänskliga rättigheterna som satt käppar i hjulet för aftonbladet som väljer att kalla sig arbetartidning (det kanske ger mer pengar med den etiketten)

Vi vågar så klart inte säga emot den borne experten på rismedia i allmänhet men men brasklappen vi får med oss från Madison Square är faktiskt ett aftonbladet pussel som sågats till för hand i en nordkoreansk slavfabrik.

På en punkt är dock den mediale risighetsexperten glasklar för när Aftonbladets nye kinesiske ägare kommer på tal då skiner han upp som en sol med orden: De ska få sleva in sitt ris på en pinne de jävla horgubbarna…

Han ler lätt glaserat och far i väg på sin nypolerade rullstol likt ett paradisiskt sommarhjul. bakom honom kommer en gosskör som sjunger – fan vad du är ful-

Google-ling the Milky Way

Disc cushion in start cluster – Kepler second law – waltz in – Speed in break up – pace in manners – of density as a 1 2 Line Up –

Sco Sci

Dock meddelar aftonbladet att övermänniskornas saligheter gjort underverk för de lägre klassernas sexualliv, men så bra då vet vi. Vi böjer och högtidligt och tackar gud för alltet. Oklart är om stimulansen även gäller onanin, så att man sitter i folkhemmet och runkar mer tack vare den sociala apartheid som systemet bygger på.


Serievåldets penisula och stensatta obelixers taskspel

Men hur många tänker då på alla tappra simmare som mött döden i den tråkiga tubsockan som ingen egentligen älskar? en dröm om ett bättre liv som skakande ebbat ut. Är det inte bättre att hitta hem dåråh?

Gotbarbie Funderar i ämnet.

EAT mediterean food

Kommentarer till: "Oss Horgubbar emellan – vart tog ”Vi känslan” vägen?" (1)

  1. […] Oss Horgubbar emellan – vart tog “Vi känslan” vägen? […]

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: