Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

En f.d. deltagare i big-brother kommer nu att lägga av med sin skånska, många medier har valt att tiga om detta essentiella faktum men inte vi på Svenska Kungabloggen, vi gör precis vad som helst för att få fram de journalistiskt djuplodande resultaten från själ och hjärta. Det är Carolina som nu är på G som slutar med skånskan.  Hon var väldigt illa ute och nära en dödschock med dödsdrogen men kunde till sluta repa sig utan linor.

Samlag verkar ha förekommit med pojkvännen men att det resulterat i graviditet förnekas bestämd av en utav samlagsdeltagarna. Carolina har i stället ynglat av sig i bokstavlig mening och det är en lång radda av ordkorvar som till slut blev en helt egen bok. I boken förekommer även s.k. samlag och en del tar dödsdroger och dödschockar i den hardcorekriminella geggan.

Nyheter från den stora världen

Kungabloggen international ska göra jättespännande reportagen och bli banbrytande inom flera områden, bland annat har vi tänk ordna fram en fast paviljong för bevakningen av Escortmedia och dess ägare downunder. Ty icke enkom begärens dunka mål äga dessa mörka sidor av hubba bugga guppandets evinnerliga anspelningsindustri.

photo

Dali

Dali, Yunnan, China. eventuellt upprättar vi ett chateau och utgår från Dali, tanken är att kunna spåra sydostasiatiska influenser i Matriarkat journalismen, eller lite av varje som kan avhandlas via lite superbillig importerad piratglass från Vietnam och Kambodja.

Omarbetningarna av de nya konspirationsteoretiska terrängerna, ja vi har sett de senaste bilderna från chockvågorna efter Wikileaks affären och hur läckan gick rätt igenom kondomer till Usama bin ladin och allt som händer sedan. Ja du min vän världen är liten och kungabloggen har stora insikter. Du kan få vara med oss och få en fläkt av den stora världens alla häftiga grejer även om du är liten och ful.

Kommentarer till: "Kändisar gör häftiga grejer" (1)

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: