Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Matriarkatet är som vanligt ute på sin manipulativa runda för att se om de hittar några svaga själar de kan snärja med socker och fastfood för attraktionen och mannens naturliga kärlek till kvinnan som utnyttjats av  matriarkatet sedan urtiden.

Så är vi vana att se Matriarkatet när en kändis som Arnold kommer ut på staden

Tack vare kungabloggen ska det nu börja bli ändring på Matriarkatets könsmaktsordning och vi ska så småningom börja få tala om verklighetens könsmaktsordning och om hur många män känner sig förnedrade. Men inte bara de många män förnedrar sig bara för att få tala känslor med sitt känselspröt,  något som många kvinnor vet och gärna utnytjar. För att få flera hannar att svärma runt så förstärker kvinnan sina könskarakteriska drag.

Ett ganska absurt mode kallas i folkmun för ”Den kåtsaftskållade fitthålssimulatorn” och är när läpparna injecerats med konstgjorda ämnen för att svullna och se ut som de sugit tungbultat smäkning hela natten. Psykoanalytiker från när och fjärran är dock ganska faschinerade av  fenomenet då det rapporterats att även apor har liknande manipulationstekniker för att få en trygg dolme att bespruta trädgården.

Men många har fått nog och börjar rusta sig såhär

rekapitulering

Så här började det. Matriarkatet ville leda allting överallt alltid men aldrig ta ansvar, därför fick männen bli chefer i varje familje men alla vet att det är kvinnorna som bestämmer, osv, ja de flesta kan nog historien men många är rädda för att berätta den.

Nonchalerar du din hunger och dess snabba tillfredsställelse så manipuleras du alltid av korvbrödsdockorna, de nya submuns Sibyllorna och McDonken politruckerna.

Arnold är en man med hjärta, om nu Maria inte vill att Arnolds känselspröt applicerar den romantiska saften, vad återstår då egentligen för Arnold att göra? Låta den romantiska kärlekssaften dö på tubsockan som i folkhemmet, eller att bli manipulerad till sexuellt umgänge?Hur länge har Maria strejkat egentligen?

Att han inte vill att de tappra simmarna ska dö en helt onödig död visar att Arnold inte är hjärtlös, men det är klart lättmanipulerad blir han ju stackarn. Flickan i lilla huset på prärien blev lite större och fick smaka på Arnolds daddlar, vem ska egentligen klandras Maria som strejkade eller Arnold som inte ville att simmarna i den romantiska kärlekssaften skulle dö utan att ha kommit till det ställe hela deras liv varit fyllt av längtan till?

Sätt stopp för matriarkatets snabbmatshysteri vägra att ställa upp på den. Pungen är inte konstruerad för så mycket datalagring.

Happy Meal And some fresh spearmint from the old Clown.jpg

Börja kärleksstrejka och säg nej till matriarkatets uppkåtande manipulationer och tomma löften om fast food för de tappra. Vi feminister måste lära oss att sätta stopp. Hur skall Arnold kunna sätta emot?

Matriarkatet hatar män och barn

Läs om hur män blir utsatta för hemskheter

Attack-Suggan och andra Antifeministiska sexister 

Sätt stopp för manipulationerna av kärleken

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: