Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

I missgreppen mot samhällets svagaste och mest oskyddade förenas många grupper: Här nedan jag du se en judisk Rabbin som bestämt träff med en 13 årig gosse, men allt går dock inte som han väntat sig. Så att det bara är Katolska präster som är pedofiler är fel. Det är heller inte bara höjdhoppstränare som Patrik Sjöbergs tränare Viljo…

Rabbinen verkar dock väldigt pigg på att försöka censurera  när han ser kameran.

Kan man bli pedofil – På äldre dar?

Institutet mot dödsdroger och psykdroger lämnar en saklig och torr sammanfattning av det vetenskapliga läget och visar på det vetenskaåliga stöd som finns för att en del faktiskt kan bli pedofiler på äldre dar, det verkar dock mest handla om att få till hjärnskadan på rätt sätt…… Sedan verkar det gå lättare… Läs och förvånas!

Eller helt enkelt bara ta del i

Nedan är läraren som stämt också stämt träff med en 13 årig gosse.
[dZhsfT9wGp0]

Kan en Pedofil Botas?

En del påstår att pedofili går att bota, Konstigt att det ör så lite vetenskaplig data som stödjer det påståendet då? Enligt INstitutet så går det inte att tala om några vetenskapliga belägg för att det skulle gå att bota pedofili, intressant nog finns det dock belägg för motsatsen, dvs det går att förvärva egenskapen pedofili på äldre dagar, det hela verkar dock handla om att förvärva en hjärnskada som utesluter att man kan knyta an känslomässigt till en person i sin egna ålder.

SVT debatt där någon påstår att peddot går att bota. Jag tror vad jag vill, frmförallt att det är lätt att påstå något som man inte behöver bevisa för att sälja sina insatser och sitt osjälviska hjältemod till världen.

En manipulativ som utbildar sig blir inte sällan psykopat, vilket verkar vara en intressant karriär, Uppdrag granskning.

Aftonbladet har en ny video om pedofiler som vi dock inte kunnat få in här utan försöker presentera på kungabloggen international Sweden i stället.

 

Kommentarer till: "Se Pedofil efter Pedofil åka fast – En Judisk rabbin och en Lärare" (5)

 1. Om man förvärvar en skada på vänster tinninglob eller pannlob kan det leda till en del olika otrevliga tillstånd, om man har otur. Bl.a kan empatin försvinna eller försvagas eller man kan bli aggressiv. Även annat. Kanske också pedofili kan uppstå så, men jag tycker det låter konstigt.

  Christer Pettersson, utpekad som Palmemördaren, hade såna hjärnskador och han hade inte varit aggressiv innan han fick dem (av släkten, pappan tror jag).

  Att bli pedofil på äldre dar tror jag har med all tillgänglighet av barnsex på nätet och det kan ”väcka den björn som sover”. En person som kanske aldrig skulle ‘väckts’ annars. Bara haft det som sexuella fantasier.

  Ha en bra dag :-)
  Kao
  http://www.kaobyterblogg.wordpress.com.

  Gilla

  • Jodå Engla’s baneman lär också ha påtalat förändringar i faiblessen efter en bilolycka. Så visst är det svårt att veta vad som är vad när det är pajkastning i kanniballägren.

   Gilla

 2. …jo! Jag har sett fler av de där programmen och man förvånas och förskräcks av vad det är för folk där.

  Men om det är en präst ska man ha klart för sej att han representerar sej själv. Inte hela religionen eller kyrkan.

  Kao

  Gilla

 3. EXakt. Han representerar sej själv, inte kyrken i helhet.

  Lika lite som en moderat eller sosse som gör samma sak ,så ska inte hela partiets ideoogier, partiet eller trovärdighet straffas för detta. Jag anser att det är precis samma sak.

  Ha en bra helg :-)
  Kao

  Gilla

  • Inom kyrkan, framförallt den katolska har det avslöjats en hel del över världen de senaste åren.
   Och visst kan vi alla hålla med om att det antagligen inte finns något oheligare än alla ”heliga krig”

   Det är oftast de oskyldiga svaga som drabbas i de flesta krig, men visst håller officiella Svenska Kungabloggen med om att kula inte har några ögon.

   Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: