Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Woodpeckers Dilemma

Rebloggat Svenska Kungabloggen International.

Hela historien om Svensk Gammelmedia Expressen och Aftonbladets senaste skandaler, inte bara bloggare som får sina fakta länkar censurerade av någon av de stora kvällstidningas-drakarnas eldsprutande censurorgan….

Det är verkligen svårt att veta vad som är sanning och vad som är saga: Såsom i Ringen Såsom också idet som går igen.  Sista flugan om Bokstav och mening släng in flugan sin bärnstens i ett bibliotek och kolla om någon bok inte ryggar tillbaka.

Eller hur fan man placerar frågan.

Citerat från – Mot verkligheten Schizopjrenia: Om pajkastning i kannibalistlägren och hur man vet vad som är vad.

Ankeborg bestämmer det mesta precis som i den vackra sagan om knatte Fnatte Tjatte och Blatte som vi kan se i verkligheten var dag.  Expressens chefredaktör säger sig tro på -principen- vi undrar lite blygsamt vilken princip, principen att synkroniserat med aftonbladet stänga dörrarna för sina små bloggare som också var tidningens argaste kritiker? Eller är det principen att bryta mot lagen och kalla sig censurerad när man inte får sälja sig till internationella spelsyndikat i strid mot Svenska lagstiftning? Eller är man svartsjuk på arbetartidningen Aftonbladet som är beredda att flytta utomland som man inte får sälja sina läsares uppmärksamhet till internationella spelsyndikat? Om vi stänger bloggarna och säljer reklamplats till de som kan hjälpa läsarna att bli av med sina penningar så främjas journalistiken och det allmänna världsläget, eller hur är det?

The woodpecker s dilemma fin så klart också i ipod, ipad versioner men bara en enda smokescreen version finns till dagens dato nämligen icloud, kommer dock inte alls i ADD formatet.

Tidningsankornas balle, exakt var sitter den egentligen?

För inte har väl aftonmedia gjort en modell för facebook i rynk krysset?

Kommentarer till: "Woody Allen i Rymden Adopting it" (1)

  1. https://kungabloggen.wordpress.com/2011/05/25/usama-bin-ladin-och-spermans-kulturhistoria/Vi har tabbat oss på wordpress och råkat göra flera pubicerade inlägg till opublicerade återigen.. Vi ber djupt om ursäkt för detta och ber våra stamkunder om förståelse. Fakta artikeln om Usasma Bin Ladin och spermans kulturhistoria är nu återigen publicerat.Jag ber att få återkomma med den högt efterläntade psykosociala rapporten från runksskrubbarnas globala tankespråk, och de ofta tabubelagda frågorna -Uppstår kö i rusningstrafiken? Ställer man sig utanför och väntar, eller hur ser de moraliska och etiska ställningstagandena ut för den korrekta och världsvane besökaren u runkbåstemplen?

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: