Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen


Enligt Wall Street Journals mest insatta politiska hacker så kommer det topphemliga projektet Google Milky-Way att läggas ned med omedelbar  verkan. Anledningen sägs enligt ryktena vara att Aftonbladets koncernens med sin vapendragare Expressen gjort så stora insatser internationell för att främja Kasinoverksamheterna på nätet, vilket självfallet inte ses som ett seriöst tecken, även om chefredaktörerna själva är så pengakåta att de säger sig göra det i yttrandefrihetens namn.

Manipulera bort pengar för att bättre journalistik – Jovisst finns  det anledning att sörja, efter en kändisbloggares stora avslöjande om Googles kampanj mot Fish-URL så väntas antagligen hårdare tider för alla i sökmotorbranchen för alla som deltog i pingvin-projektet.

Bilderna från Schizofreni

google-milkyway

Det var tänkt att börja lite blygsamt med att alla skulle kunna betala sina räkningar med mobilen, men nu verkar det ha skitit sig redan i lindan, dels blev Google stämda av paypal och dels nedläggningen av Google Milky-way, kommer Google någonsin att kunna hämta sig?

Idg och Svd om google wallet. Nu känns Android tråkigt…! Men som nyhet betraktat slår det ju Duracell skvallret om de senaste nobelprisen och hur de egentligen gick till bakom kulisserna. Tack-ADD ska ni vara alla som hjälp till med infon kring detta topphemliga projekt! E24.

Kommentarer till: "Google Milky Way is Dead" (1)

  1. […] Ubermensch Nyckelord:   google milky way 0 | 0 // |   | // […]

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: