Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

SD Toaletterna är här

Läs om den stackars unge mannen som vaknade med en pensel i näven och snart strax därefter fick hela magen full med tapetklister. Förstå hur hans känselspröt blivit manipulerat av matriarkatet bara för att han är man. Nakna kvinnor i tidningar porrfilmer och annat förföljde honom, men när han tyngd under oket att bara vara man, ändå villle tala känslor med sitt känselspröt då ville ingen av de matriarkatstinna kvinnorna tala känslor med honom.

-Suck, varför är det så?

Det är testosteron som gör både män och kvinnor kåta, mannen verkar av någon andledning ha mer testosteron och det ligger därför närmare denne att tala känslor med sitt känselspröt och visar att en mans intresse för omedelbara sexuella akltiviteter förefaller vara högre i praktisk mening, men är det verkligen rätt av matriarkatet att utnyttja mannens svagheter att vilja tala känslor med sitt känselspröt?

mot-onödigt-näthat-och-östrogen

Ska vi verkligen tillåta att matriarkatet utnyttjar männens svaga sidor och attackerar dem när de är som känsligast fastän de kanske inte vill innerst inne? Mansrollens inbitna stereotyp tillåter ju inte mannen att vara utnyttjad men det beror väl på att kvinnor så länge haft hand om alla männens uppfostran och därmed förklaringen till att samhället ser ut som det gör.

Rökning Hotar Feminismen

Urbota Inskränkthet & Urkunden

Mmm-Matriarkatet-tystar-kommersialiserar-kärleken-och-musiken-fastfood-lögnernaUrbota INskränkthet

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: