Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Övermänniskorna har alltid marknadsfört sig som en av folket, för det är lönsammast så. Aftonbladet är arbetartidning och chefredaktören firar detta genom att gå på övermänniskans bröllop, trotts att han inte känner dem annat än som övermänniskor.

Aftonbladet skriver om övermänniskan, vilket tydligt bevisas av det genetiska intresset för Carl-Gustav med familj, men Aftonbladet skriver inte alls 1% lika mycket om hovleverantörerna av pengar till kalaset dvs medborgarna, för de är värda mindre än 1% av Carl-Gustav eller närmsta släkten trotts att de betalar kalaset och är de faktiska hovleverantörer av pengar men aldrig får kalla sig hovleverantörer i vanlig övermänsklig ordning. Det är normal ordning i hos nassarna det. Eller är det nasismens privata daghem?

Jan Helin vill nu att multinationella intressen ska få pumpa din hjärna full med reklam för spel och dobbel så att du får mindre pengar kvar, detta gör aftonbladet självklart under paradrollen av yttrandefrihet och renodlad kärlek. Vad kan man göra annat än att känna djupaste kärlek, lycka och harmoni? Och tacka den översta övermänniskan gud så himmelskt mycket. Välsignade äro jordens män kvinnor och barn.

direkt från puckelryggarna.gif

Direkt från puckelryggen, kämpa du också för asfalterandet av ingemanslandet och all annan behjärtansvärd yta. Bilderna komme från: Bowling for strike och puckelryggarnas genetiska slalombacke – uttrycksinstitutet AB.

När även 8-åriga flickor pumpas fulla med botox i enlighet med matriarkatets uråldriga vanor att manipulera utseendet i den sexistiskt tillvänjda maskeradbalen, då inser väl alla att övermänniskan kan vara ett bättre alternativ. Generna är redan färtigtatuerade med övervärde.

Feed Search Engine

Kommentarer till: "Gen-vägar för övermänniskan – Nasism & Rasism" (1)

  1. Bra skrivet.Tumme.VARFÖR ska man ha reklam för spel?? Pengar, förstås. Samtidigt kämpar människor mot spelberoende och det lär bli ännu värre nu. Botoxade 8-åringar läste jag med fasa om igår.(Har just nu själv skrivit om hur ‘övermänniskor’ styr oss vanliga dödliga alltmer – och hur demokratin håller på att ebba ut till ett ingenting.)Kao

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: