Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

matriarkatets ledning.jpg

Dess ledare Usama bin Ladin är död och det som så många funderat så mycket över kommer bit för bit att avslöjas på samma sätt som Gudrun Shyman avslöjade att män är som talibaner.Aftonbladet sänder direkt i sammarbete med AP.

Att leda matriarkatet är en svår uppgift som innebär att skylla allt ont som händer på männen och att tex lådviner är en fälla bara för kvinnor vilket naturligtvis är ett ganska svårt jobb. För att det inte ska bli bestämde matriarkatledningen tidigare att de skulle idka en mer blind terror för att beklaga sig och gnälla, men även vara kreativ när det gäller att sprida gnället. Det var därför Usama valdes in som ledare, plus det faktum att Usama faktiskt var kvinna, Hur trodde du annars att han världens mest eftersökta man kunde klara sig så länge? Tja han fanns aldrig utan han var en hon. Hur trodde du annars man klarar banditernas gränsposteringar i ingemansland i de laglösa områdena i afghanistan och pakistan? Det finns bara ett egentligt svar – Var matriarkatkvinna och stick ur bilden om du blir stoppad och börja domdera.

 

Usamas besök i Sverige

År 1971 var Usama med stora delar i familjen i Sverige, många tycker det är konstigt men hur trodde ni annars egentligen att ledningen för Al Quaida skulle tillsättas utan matriarkatets godkännande? Det är helt omöjligt att bli ledare för Al Quaida om inte matriarkatet har godkännt det och så har det alltid varit.  Och tänk på det god vänner, männen är som talibaner, men ledningen står Al Quaida för.

Usama bin ladin i falun

Här på lilla bilden känner du kanske igen honom bättre från tiden i falun?

Den stora frågan är väl snarast vad gör matriarkatet nudå? Kan det inträffade på något sätt vändas till en kvinnofälla? Vänta och se.

Med anledning av matriarkatledarnens något bombastiska frånfälle ber vi alla om att ta det lungt och gärna ha vårt ursprung i kär åtanke, åtminstone till Wall Street Journals främste politiska hacker kommenterar läget.

 

Jävla Vitton!

Kommentarer till: "Matriarkatet skakat i grundvalarna världen över" (2)

  1. […] drabbar mannens tappra kärlekssaft talas det sällan om för simmarnas död är tydligen tabu i matriarkatsamhället, men mannens känslospröt misshandlas som vanligt även fast kärleksnektaret är grunden till […]

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: