Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Personerna kysstes till slut och nu fick resten av världen se vad som kan vara förspelet på övermänniskornas samkväm med sina finstämda underliv.

Ny kan du dessutom få äran att åskåda hur kändisarna som bjudits in för att legitimera övermänniskan, men först får du fylla ditt sinne med budskap från intressen som betalat för att få finnas i din hjärna, för den s.k. reklamen är helig i denna världen, så var glad åt det – Din negativa jävel,

Adla befolkningen så att alla kan vara kung och drottning

-Vem kan egentligen vara emot det?

Då får världens genom tiderna starkaste monarki! Ingen sann royalist kan väl vara emot världens genom tidernas starkaste monarki? Med en sådan ordning så slipper dessutom monarkin rida på samma våg som all rasism, dvs den genetiska värderinskskalan som det ligger i att ha förhandsprivilegier som bara berättigas av den genetiska avelns linjer.

Här i Sverige så viker sig journalisterna som vanligt för övermänniskan, för varför ska en journalist egentligen ställa jobbiga motfrågor till någon hovsam person? Då måste ju denne kommunicera direkt med verkligheten och något sådan kan väl ändå inte gå för sig?

Befolkningen  får ju trotts allt vara med och bli kungliga hovleverantörer av penningar som finansierar övermänniskan och dennes finstämda underliv, så varför vara negativ och klaga? Efter kulturboken om skandalkungen så står det väl klart att majestätet behagat att vända blad. Det kan väl du också göra?

Det faktum att den nuvarande ordningen står i strid med FNs deklaration om de mänskliga rättigheterna är väl bara det ultimata beviset på att FN och andra organisationer har låg intelligens och förstår lite av övermänniskan och dennes finstämda underliv? Och allt gott såsom därifrån komma, vi måste väl kunna förlita oss på den gamla historiken?

Vardagsmordet på människors lika värden

Med lite rättrådig polityr kanske vi kan dela på glansen så att alla till slut kan ha sina löständer i samma glas?

Är det bara vita känslor som tänder.jpg

Finstämd gammal tandkrämsreklam från Sovjetunionen

Tack till Sponsorerna, Ärans och Hjältarnas blogspot

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: