Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

betong.jpg

Följ med i hyllningarna av Övermänniskan, Aftonbladet går i täten för att hylla den genetiska överhögheten. Många av de tyngre Kändisarna är inbjudna för övermänniskan vill bevisa att territoriet behärskas till fullo. Även om de som ska gifta sig inte känner kändisarna personligen så är kan kändisarnas närvaro förklaras med att de är viktiga för att behålla den nuvarande genetiska överhögheten som förvisso står i stark kontrast till FNs deklaration om de mänskliga rättigheterna.  Följ den oändligt spännande nedlåtelsen när kändosarnas arslen tar plats i kyrkan.

abstraction flow verse.jpg

Nuförtiden får till och med republikanerna äran att uttrycka sina åsikter om personerna som tror att de är kungar, prinsar och drottningar. Ja till och med en pizza är skapad till övermänniskornas ära för det finns en liten knepig logik i övermänniskan, nuförtiden har övermänniskan förstått att enbart inavel kanske inte är så bra i längden, därför måste övermänniskans genetik förnyas och det är just här som vi alla kan träffas och ha samkväm i det lilla mötet när övermänniskornas underliv förenas i ett heligt förbund.

Människans och modets språk konsten att veta exakt vad du inte får se.jpg

Nej det imponerar inte!

Det gör däremot Patrik Sjöberg med sin berättelse som säkrt kan hjälpa andra att slippa samma sak. Att göra det sorgesamma, ledsamma och nedbrytande till något uppbyggande det är stort och starkt arbete, Tack Patrik. Institutets sammanställning av pedofilinsneurologiska grunder är också intressant.

Kan Alla bli Pedofiler?

En intressant fråga som tål att funderas över. För vad kan någonsin ge den ena människan större rätt att härska över andra?

a18.gif

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: