Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

imagnined dickheads.jpg

 

Övermänniskan med sitt härligt filosofiska underliv går nu mot en av sina svåraste kamper någonsin, konsten att manipulera fram att det är en mänsklig rättighet att få åtnjuta övermänniskan och övermänniskorna trotts att själva principen står i direkt strid med FN’s deklaration om de mänskliga rättigheterna.

Aftonbladet är sedan länge en hyllare av övermänniskan och chefredaktören går på övermänniskans bröllopp närhelst han har blivit bjuden. För övermänniskan ser alltid om sina ställningar gott folk – ty annarsw funnes de icke där. Det är därför inte så förvånande att det skrivs om övermänniskans yttre attribut och bedöms kring den övermänskliga genetikens yttre särdrags karrakteristik. Aftonbladet går i spetsen med en röstning där du som medborgare är tillåten att gratis avge ditt tycke om vilken övermänsklighet vars genetik tagit sig bäst uttryck inuti er egen verklighet.

placeholder.gifI händelse av att servrarna skulle braka samman under detta jounalistiskt  värdefulla händelserna när skribenter återigen hyllar samma ideal som rasismen och andra människovärderande läror så har vi satt upp extra kungenbloggen kloner som fungerar även ifall hela internet blir strömlöst, allt du behöver är en trampdator, när strömavbrottet kommer är det bara att sätta igång och trampa.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: