Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

River of Time or Hetta i tvålarnas land.png

Att förlora ansiktet är för många den ultimata förlusten av kontroll. Men hur får man då egentligen sin beskärda del av den sociala kontrollen?

I ett öppet brev från en av mina inbillade låtsaskompiar skrivs följande hjärtskärande rader:

Ärade Kungabloggen ni är allt bra finstämda och lyckade människor, jag känner mig dock inte likadan, kan inte ni som är så fina och socialt välpräglade i er värdsvana avmättnad och därmed ert unikt opartiska insikter inför alltets mekanistiska trångsyn och fundamentala molekylära begränsningar.

Kan ni vara så vänliga att berätta lite mer om hur man gagnar ett större mått av social kontroll av rejäla mått men samtidigt inte visar utåt vad man håller på med?

Tja normalt sätt så går vi inte med på några uppdragsskriverier men eftersom insändaren verkar så desperat sin djupa längtan efter vår starka, varma men framförallt sakkunniga kunskap tänker vi göra ett litet undantag just för detta brådskande ärende.

Regel 1

Försäljningen av det enda du har. Med mitt armmod i dina armar kära du, min blick i ditt öga, vet vi inte båda att det enda egentliga du har är tid? Genom att komma med lösningar som påstås ge dig mer tid och frihet så kommer små men tydliga brasklappar om den sociala uniformeringens autoinpackande inordning, – dvs den avnaturaliserande vätsketvättens syrabad vilken tar bort ditt naturliga skin.

När det väl är gjort är du mer öppen för insäljandet av sådden kring din egna otillräcklighet och andra essentiella delar för att ta del i pyramidspelet om den sociala kontrollen där alla sägs vinna och om det går fel så är det marknadens fel, för ansvaret har delegerats från aktieägarna till marknaden som egentligen styr det sociala spelet in ansvarsfrihetens allt trängre katakomber tack vare att marknaden är fri

Det är därför kära ni, som de väl tillrättalagda känns så naturligt att umgås med i mittfåran av den sociala plastikens E4, där kan vi dessutom åse huru outgrundligt alla avvikare stör mönsterglöden i det helgoncentrala autpobahn dunket, där de perfekta motorkolvsvibratot samkvätts i oljeridåerna av gnolandets centrala infettning

Den genuint syntetiska oljans lubricering av socialtekniska protoplasmantenner såsom könsgrupp eller typologi i övrigt förstärks med den naturliga råsaftscentrifigureradets självbekräftelsetango i varv efter varv, kokas i skvalradions traddelallanlej, men först i kremeringen får du se hur du egentligen tog dig ut, som creme de la creme i existens attribut, efter det lär vi heller inte se röken av dig.

 

dragon.gif

Att vandra mellan oxidanterna som Den Korroderade massans elektroniska Homerun,

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: