Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Vi helylle-feminister kräver att Mount everest ska göras om så att klippan ska kunna bestigas i stilletklackar, för könet är bara en social konstruktion och att hacka lite mer i mount everest förhindrar säkert att flera enfaldiga män dör på sina bestigarstråt. Lordosis feminismen går inte av för hackor.

Först i stillettklackar på Mount Everest borde dessutom vara en tävling alla män ska vara med i. Att vi kvinnor dessutom gillar att förställa oss för att vinna sexistiska poänger på de lättstyrda männen som tror att de är så starka gör att de aldrig kommer att fatta hur otroligt dumdrugt puckade de är när det gäller att få smaka kussimurran, eller hur sminkandet som förställningskonst egentligen bara bevisar en sak, att många kvinnors egentliga självförtroende bygger på hennes sexistiska manipuleringsförmåga och därigenom attraktivitet, inte för att vi vill knulla med alla men alla ska känna sig tvingade att vilja dyrka oss. Självförtroendet sitter i utseendet annars så skulle väl inte smink finnas, så klart!

Men för att det hela inte ska bli långtråkigt så spär vi ut det hela med rhapsodier som tex den sibiriska trottoarporren och hur den underättat för politruckerna världen över att få bort Vladovostok palindromen från alla inbillade gaspråmar världen över, eller vad som helst egentligen, kom bara ihåga att de onda är män och resten är kvinnor som på ett eller annat sätt alltid är offer. Men delfinen är söt och det utnyttjar Dolph för att komma in i slidan och ejakulera, varför är män så onaturliga?

LADAN bättre än SKÅPBILEN.jpg

VI kräver att den nya Jumbo Jeten som är en jättelik penissymbol utrustas med åtminstone 10 extra kompletta sminklogar så att den verkliga feminismen mer effektivt kan utöva sina förställningskonster på sinegna arena och slippers störas av manschauvinister som grinar illa bara för att kvinnorna fått egna tider i badhuset men inte männen fått det, vad är det för fel med det då? Kan han inte bara slicka och vara tyst som alla andra?

 

Isglassen mansförnedrande ny nogger schock.jpg

Om en man visar brösten är det inte sexistiskt, men på grund av alla sexistiska män så måste vi kvinnor hålla på oss och därmed dölja pattarna. och det är inte alls sexistiskt fastän männen visar, det är bara en anpassning. Förresten slickar du så rinner det lite bättre om mjukglassen. Din jävla sexgalning.

 

Kvinnliga alkoholisters ursäktskalender, Dock ännu inget om lådvinets skåpattacker.

Hur jämställt det ska bli med vita lögner!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: