Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Pojkar könsförnedras igen hade det gått med flickor.jpg

Nu senast var det alla svenskars så högst älskade och hyllade boxermannen som hör och häpna presenterades i reklamsammanhang med helt nakna bröst! Men det jäser i folkhemmet och många börjar få nog av den falska jämställdheten som så gärna marknadsförs av matriarkatet och annan organiserad kriminalitet.

Ansvarstagande medborgare har anmält den sexistiska reklamen som inte alls speglar de jämställda idealen.För varför ska en vacker och välskapt hanne tvingas att visa brösten i reklamen när samma regler inte gäller för honorna inom samma art?

Man behöver inte leta länge för att se vilka grupper som försvarar den sexistiskia reklamen, ja till och med kallar den kreativ trotts att de ganska tvärsäkert skulle kalla motsatsen för hemsk. Reklam som diskriminerar könet från att få synas fritt och ohämmat är könsdiskriminerande fast det vågar ju knappast pseudodebatten tala om, för det nya skuggspelet handlar som vanligt bara om skyttegravskriget inom anspelningsindustrin och inget annat.

Genom att acceptera män med nakna bröst i reklamen så underlättas de brunstiga kvinnornas sexistiska onani och deras syn på män som renodlade sexobjekt i stället för jämställda gnällgökar som ständigt försöker hitta mest slagfärdighet i jakten på den perfekta offerrollen. Och vad kan egentligen vara hemskare?

Många skrattar åt den översta bilden och tycker den är rolig, visst kan det vara så, men varför är den jämställda motsvarigheten inte så lustig, dåråh? För att matriarkatet hela tiden maniåpulerar debatten så klart, vad annars kan det egentligen vara?

Kukens kulturpolitiska utsatthet

Home sweet alabama.png

 

Matriarkatets Julkort – Lika sexistiskt som vanligt

 

Tack till ADD, Originalens Blogspot, Kungen.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: