Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Carl-Gustav Miljövännen och miljökämpen ALLA MÄNNISKOR ÄR LIKA MYCKET VÄRDA säger han.jpg

Stärk Monarkin

Ska staten finansiera rasismens grundtankar?

Om rasismens Grundprinciper

Om människors lika värden frågor till Carl-Gustav

Kungahuset på Entreprenad – billigast vinner

Övermänniskan  Madelään vill bo på ett speciellt ställe, så klart att de nuvarande hyresgästerna ska vika hädan. Att vräkas för att andra ska vräka sig kallas det på praktiskt språk, men å andra sidan vad gör väl egentligen det? Jämfört med hur moder Svea har sålt ut och bevisat den juridiska ojämlighet som råder när Carl-Gustav inte ens kan åtalas. Om det inte är ett tidelag mellan lagen makten och grisfesternas upphöjda härlighet, vad är det då?

Den nyblivna övermänniskan Daniel har nu lärt sig lite av den fingerfärdighet som genom alla tider gjort att hovsamheterna flytit som sädesgrädde som runnit från slott till koja sedan urtidens första kungliga urkukning. Den förklädda Svenska kungatidningen Aftonbladet skriver  om att Carl-Gustav blivit hånad men aldrig om hur demokratin hånas eller om hur Carl-Gustavs åtalsfrihet i prakltiken bevisar det vi alla redan vet – Inte ens inför lagen är vi alla lika värda.

Mest intressant blir det förljugna skådespelet när media rapporterar att Herr Bernadotte tycker att alla människor är lika mycket värda, speciellt med tanke på att hela hans ämbete bygger på en rakt motsatt princip (men den berättar inte tidingarna om, chefredaktören går ju på deras bröllop, så skål och tack för den förfettade gåsleverproletären i arbetartidningen. Vad annars?

Madelään bland oförstående medborgare fy bubblans.jpg

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: