Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

När korta män kastar lång skugga står solen lågt

Om korta män kastar lång skugga, så står väl solen lågt?

Ska vi ha kvar de DNA-styrda övermänniskorna som inte ens kan åtalas för kriminell verksamhet, alltså kungahuset, för det rimmar synnerligen dåligt med FN’s deklaration om alla människors lika värde. När Carl-Gustav fick veta att det ifrågasattes vilken grundsyn han kunde tänkas ha i frågan sa han pliktskyldigt att han trodde på människornas lika värde – Ett ganska intressant svar från en person vars ämbete bygger på en helt motsatt princip. Att vara kung över andra innebär nog alltid att vara mer värd än andra? Att dessutom ha åtalsfrihet innebär dessutom att vi inte ens har en liket inför lagen för Carl-Gustav kan inte åtalas, Carl-Gustav tror att han är kung.

Frågan är egentligen om vi ska behöva acceptera en ordning som inte harmonierar med FN’s deklaration om de mänskliga rättigheterna och i så fall varför. Aftonbladet kanske vill fråga Svenska folket vad de tycker om FN’s ställningstagande i frågan och om det finns några anledningar att förkasta principen, men det frågar inte Aftonbladet, i stället väljer man att fråga vem som ska ta över efter Carl-Gustav och där finns några alternativ, Svenska folket är inte representerat med sina medborgare men det är däremot Victoria, dock förefaller en majoritet av svenskarna tycka att det ät läge för Carl-Gustav att retirera från posten för han ska väl inte behöva dö på posten?

Frågan är vad Bernadottarna skulle ha emot att hela Svenska folket adlas till kunglig och drottninglik status? Då skulle vi kunna få världens mest folkförankrade monarki i demokratisk ordning och vem kan egentligen vara rädd för ett tillstånd då medborgarna har samma värde?

Carl-Gustavs kamp mot avundsjukan

Cheesus comp part mental ice at ion

Men ändå, visst känner vi igen tapeterna, samma gamla mönster som går igen, vi kallar det reklam elläh nått.

Stärk Monarkin

Ska staten finansiera rasismens grundtankar?

Om rasismens Grundprinciper

Om människors lika värden frågor till Carl-Gustav

Kungahuset på Entreprenad – billigast vinner

Mohammed Bilderna ur flera perspektiv

Carl-Gustav Önskar mera penningar

100 miljoner räcker inte

Grundprincipen om människors olika värden

Chi.MP avlänkas då .mp inte finns kvar längre.

sökmotoroptimering.tumblr.com, är deras Sökmotoroptimering bättre än Sökmotoroptimering på yolasite eller Sökmotoroptimering på hemsida24 alla synpunkter är välkommna, motivera gärna. Missa inte heller SEO outsider Sökmotoroptimering hos Weebly eller du ur Svenska ögon kanske något felstavade Sökmotoroptimering hos spotlife ÅKTE ÅT HELVETE så snart SPOTLIFE Började censurera. med ett o i stället för ett ö i url – adressen.

Vad har nu detta med FN´s deklaration om de mänskliga rättigheterna att göra undar någon. -Tja om man inte vet att principen att födas till ett högre värde än andra inte rimmar speciellt bra med FNs deklaration om de mänskliga rättigheterna kanske man har sökmotoroptimerat sin uppmärksamhet väldigt väl för att veta exakt när man ska blunda, för annars borde man både veta och förstå att just det där att födas med ett högre värde än andra inte går ihop med just dessa principer.

Men det visste du väl?

 

Kommentarer till: "Ska Sverige fortsätta ignorera FN’s deklaration om de mänskliga rättigheterna?" (2)

  1. panoptikon sa:

    obs inlägg skämt.ps adhd sitter ihop med dyselexi.kram

    Gilla

  2. Sonja 87 år sa:

    Sonja 88 år 18 maj 2011 kl 15:59Jag får tacka dig för att du lärt mig blogga. Aftonbladets blogg läggs ned 30 juni. Tråkigt tycker jag, som sitter inne på ett äldreboendee. Det har faktiskt varit ett sätt att skaffa sig vänner. Jag kommer att sörja att den läggs ned. Kram på dej från en gammal nästan 90-årig kärring.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: