Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Carl-Gustav Miljövännen och miljökämpen ALLA MÄNNISKOR ÄR LIKA MYCKET VÄRDA säger han.jpg

SIFO har utsatt Svenska folket för en från början definerad frågeställning kring Carl-Gustav (personen som tror att han är kung över Svenskarna.) Men SIFO har valt acecceptera en icke demokratiskt vald konung och därmed föraktet för den demokratiska ordningen.

Carl-Gustav kan inte ställas inför rätta genom åtal, för Carl-Gustav har åtalsfrihet, Svenska Kungabloggen föreslår en harmoniering av villkoren så att tidelaget mellan lagbalkens mening och monarkin upphör. Antingen så får alla medborgare ha åtalsfrihet, eller så tas Carl-Gustavs åtalsfrihet bort, vilket alternativ tycker du passar bäst?

Sedan tycker vi att trycket på monarkin är för stor – de ska inte behöva åka utomlands och plastikoperera sig! Antagligen så mår hela familjen bättre av att harmoniera villkoren med befolkningen, del så slipper de den väldigt upphausade SÄPO bevakningen, och SÄPO slipper lägga filtar över en pökande monarki. Men det viktigaste av allt är att Carl-Gustav med familj slipper vara avundsjuka på alla vanliga Svenska medborgare, när han själv blir en alldeles vanlig medborgare, så stöd Carl-Gustavs kamp att bli en vanlig medborgare – han och hans familj ska slippa vara avundsjuka och stå kvar som en gammal odemokratisk relik.

Vill vi ha ett bättre politiskt alternativ som dessutom löser det långvariga problemet med könsrollsbesättningen inom Lego-sfären så varför inte ta upp lite av det essentiella i den profetiska frågeställningen?

Lego-betäckningen

Vad anser ministern om den historiska Lego-lådan? Kan inte den profetiska insatsen hjälpa till att rensa bland genuskonfettin i könsrollsodlandet?

mohammed lego den politiskt korrekta förebilden.jpg

 

Vilken av alla gamla kära helgonbockar är egentligen heligast i kampen om att likrikta befolkningen i några ytterst få fack? Bilden ovan kommer från allas rätt till inläring. Eller ska monarkin ta av sin burka, Kungens åtalfrihetsburka och de plastikoperarade burkorna försvinna från folkhemmets förljugna skönhetsideal?

Eller ska vi alla stötta Carl-Gustavs kamp för att slippa sin ojämställdhetsburka, så att han slipper vara avundsjuk på alla andra medborgare i den Svenska demokratin? Eller väljer man att i stället adla hela befolkningen till ett jämställt tillstånd? Vilka klappar av mindervärde fick du själv i år?

 

Någon som tycker det kan vara dags att förnya alla dessa mossiga ideal?

Kommentarer till: "Carl-Gustavs kamp mot avundsjukan" (10)

 1. Sonja 87 år sa:

  Sonja 88 år 11 jan 2011 kl 11:51Ja jag tror faktiskt att inom en snar framtid sitter det en med turban på kungatronen., och i riksdagen sitter de turbanklädda. Någon med burka finns inte iriksdagen. men på sidan om turbankungen sitter en liten donna i burka. Håller du inte med mig kongabloggen.

  Gilla

 2. Carl-Gustav har ju en burka gentemot demokratin och vägrar att befatta sig med demokratiska metoder där alla är lika mycket värda. Sedan vet jag inte vad som skiljer äkta skin från ett plastiskt uppstramat, kan man inte se plastimpregnerade ansikten som plastiskt kosmetiska burkor?

  Gilla

 3. Sonja 87 år sa:

  Sonja 88 År 31jan 3011 kl 16:09Jo jag håller med dig helt och hållet. Jag har sett kungapesen i damhatt. Beträffande det uppstramade ansiktet, som åtföljer honom, så tycker jag allt att de passar bra ihop. Eller vad tycker du?

  Gilla

 4. Jovvist passar de, speciellt som ett nytillskott till skaran av helt vanliga medborgaren. Carl Gustav ska inte behöva se sina barn växa upp i en förlegad kultur som han ska behöva vara avundsjuk på.

  Gilla

 5. Sonja 87 år sa:

  Sonja 88 År 3 febr 2011 kl 12:53Barnen har väl bra utbildningar. De skall väl klara sig själva vid det här laget. Om inte kongapesen vore så snål hade han väl kunnat skaffa en modeaffär till den yngsta.

  Gilla

  • Schizophrenia sa:

   Javisst, eller varför inte ha modet att själv avsluta en odemokratisk tradition och inte tvinga den på sina barn? Valspråket: för ett Sverige i tiden – kanske Carl-Gustav borde fundera lite över, när tid och anda faller på.

   Gilla

 6. Sonja 87 år sa:

  Sonja 88 år 17 febr. 2011 kl 18:52Jag tänker att han nog gärna vill avsäga sitt regentskap, jag tror bara att han inte vet hur han skall göra. Madam Kung kanske kan hjälpa honom. Undrar om det inte hon som står för klokheten i familjen.

  Gilla

  • Kungabloggen sa:

   Tja varför inte fråga honom Sonja? Blogga om det och skicka ett email till Kongapesen kanske han svarar?Men passa på att skicka ett också till frun också…. så får vi se om det finns någon klokhet, deras http://www.royalcourt.se/ovrigt/kontakt/skickameddelandeHär kan du skicka frågan till kongapesen men vill du vara säker på svar så föredrar han brevledes. Återkom och berätta hur det gick

   Gilla

 7. Sonja 87 år sa:

  Soja 88 år 18 febr 2011 kl 8:55Jag har inte skrivit och frågat kungapesen om han vill avgå. Att han inte är särsliöt glad åt regentskapet , förstår jag, när jag hör på talboken ”Carl XVI Gustaf den motsträviga monarken”. Han hade hellre blivit bonde., som sina förfäder i Frankrike. Kaske det rent ut sagt är synd om honom. Det är inte roligt stt komma på fel arbetsplats i livet. Det är det väl ingen som tycker.

  Gilla

 8. Bra jobbat Sonja!Vi får se vad det leder till, lova att berätta vad det eventuella svaret blir…. En annan frågeställning som kanske är aktuellare är om han om inte annat för sina barn skull är beredd att agera för ett demokratiskt Sverige i tiden helt utan övermänniskor som inte ens kan åtalas. ( Det ultimata beviset på att vi inte ens har liket inför lagen) Eller hur man ska kunna värdera hans svar, för svar har kommit bland annat att han tror på människors lika värde – Ett intressant yttrande med tanke på att hela hans ämbete bygger på motsatsen.

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: