Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Har Julian Assange blivit våldtagen, eller är det ett våldtäktsförsök mot Wikileaks, frågorna är många och än så förefaller de säkra svaren ganska få. Julian kan också vara en våldtäktsman, hursomhelst så verkar det bara finnas förlorare för hur man än vänder och vrider på det kan någon ha blivit våldtagen. Är det Julian Assange som våldtagit så har han gjort det med världen som vittnen och utan möjlighet att få förövaren fälld.

Blev Julian Assange våldtagen så kommer alla att veta det men ingen att dömas - eller är han en våldtäktsman.jpg

Gripandet av Assange utlöste ett cyberkrig med en massa små attacker som samordnades. Rätt eller fel men människor verkar ha blivit sneda på grund av att Visa, paypal och mastercard med flera inte längre betalar ut några penningar till wikileaks. Själv är han rädd att bli utlämnad samtidigt som andra inte alls drar sig för att utlämna anmälarna. Andra väljer att bidra till borgen för Assange, Michael Moore tex.

Många har höjt rösterna för Wikileaks, en del har lyckats vara än mer nyanserade än så och insett att en det kan vara stora skillnader på en person alla olika sidor såväl som en organisation och dess syften. Svenska Kungabloggen hoppas att vi verkligen får mer uppgifter så att det på rimligt sätt går att bilda sig en uppfattning om vad det hela egentligen handlar om. Kan det verkligen vara så illa att Assange våldtagits och ingen kommer att dömas för det trotts att hela världen är vittnen till våldtäkten? Eller är det så illa att Assange är våldtäktsmannen, tja snart lär vi få fram mer information. Men riktigt säkra kanske vi aldrig blir…

I-nyhetsträdets-skugga---Väver-dagens-händelser-om-natten w.jpg

Det enda vi kan varit verkligen säkra på är att både män och kvinnor i det svenska kungariket har funderat över händelsen och att den därmed hamnat i så många personers undermedvetna och drömmar.

Kvinnors berättelser om de övergrepp de varit med om låter som ett väldigt bra och lovvärt alternativ, men handlar det bara om de övergrepp de blivit utsatta för och inte de som utförts?  Att män kan tas med våld och våldtas är klart men oftast kanske våldet inte är fysiskt…?

För bättre och större bilder se Kungabloggens Fireburner.

Kommentarer till: "Har Julian Assange blivit våldtagen?" (2)

  1. Danibet sa:

    Bra skrivet ut med språket! tänk efter igen =)!! kommer bli stort dethär =)! PEACE

    Gilla

    • Försöker sakta föra ut språket i bokstäverna samtidigt såsom jag finner mig säga – trevligt att råkas. Sitter här nu och försöker tänka efter igen men kommer ingenstans, är nog för dum.Har du inte några hintar att ge en sämre bemedlad?

      Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: