Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

ID-lökarna-i-röntgenåldenr.jpg

Ja, allt är som vanligt med andra ord, eller i varje fall nästan. Men låt oss titta lite närmare på vad som egentligen exponeras och vem som klagar och blir offer. Är du redo?

Den utsatta minoritetsgruppen förnekas offerrollen som vanligt

Penisen exponeras oproportionerligt av nakenscannern på flygplatserna, men som vanligt är det bara kvinnans kön som gäller trotts att det knappt syns, kvinnans kön ser man bara ytan av medan mannens får en onaturligt stor exponering, är det verkligen jämlikt?  Detta gäller alldeless oavsett om det är röntgentunnlar likt suckarnas gång vilka vallar passagerarna lamt till den falska säkerheten i flygkabinen. För som forskare visat är det ganska lätt att lura nakenkameran

Enligt genusteknologen Grenraff Walterson så beror det på att kvinnans kön fitthålet ser man inte in i men mannens kön den s.k. kuken exponeras i hela  sin geometriska utbredning vilket visar att kameran täcker över 90% av kärleks totemen men bara några få procent av fitthålet, när kommer rättvisan? Sedan är det mycket lättare att föra upp produkter för sprängtekniska ändamål i fittan än vad det är att föra upp det i kuken. Så visst är förnedringen solklar. Ett typiskt jobb av matriarkatet. Då kan de samtidigt spä på att Julian Assange är en terrorist och att de är de ständiga offren. Men är det verkligen så?

Pojkar könsförnedras igen hade det gått med flickor.jpg

Tänk själv. Titta på bilden ovan och skratta, penis ha ha ha, men hade det fungerat åt andra hållet? Tänk nu mycket noga och svara ärligt så ser du vem som är det ständiga offret men inte ens får ha någon offerroll för majoriteten har en vana att förtrycka minoritetsgruppen som  i detta fallet råkar vara män.

Den Diplomatiska Nakenkameran – Säkerheten uber alles

Kungabloggen avslöjar sanningarna om frihetsgudinnan du alltid funderat över samt röntgar av misstag både Madelene Albright och Hillary Clinton.

Fakta om Toalettrelaterade skador inklusive vad är mooning (med bilder)

Såhär känns det att dö

Fakta från dödsdriket med direktreportage ochsenaste nytt från liemannen

Kommentarer till: "Männens kön exponeras – Kvinnor är offer – Matriarkatet Söndrar" (1)

  1. Svarar bara angående flygplatserna i bl.a USA.Enkelt. Jag vägrade att låta mig röntgas genom att fråga om det fanns något som visar att resultaten av kontrollerna för detta inte är cancerframkallande. För dessa ville jag se.Jag behövde inte utsätta mig för detta helt plötsligt ?

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: