Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Religiös fast food - vill du veta mer om Scientologi - testa McCensur med Anonymus dricka.gif

Vill du veta mer om Scientologi?

Scientologi-kyrkans egna censurprogram som gavs till medlemmar för att ”hjälpa dem” att lägga upp hemsidor etc visade sig också ändra om i windows så att själva operativsystemet förändrades och vissa sajter försvann. Sajterna som försvann var de fruktansvärda sajterna där det fria ordet förekom, läs mer på Flashback om hur Flashback var en av de utvalda sajterna. Detta hände redan tidigt på 90-talet, kanske har scientologernas censuriver inte blivit mindre sedan dess?

Tydligen är det viktigt för scientology att medlemmarna skyddas från verkligheten och kritiska element som kan finnas i verkligheten, men hur går det egentligen?

Genom att Googla lite så kan de plötsligt dyka upp dokument som scientologerna inte vill ska komma ut. Kanske förbereder Scientologi-kyrkan redan nu en attack mot Google? Det är mer än vad Svenska Kungabloggen kan gissa

Nyfiken på Scientologi?

Nedan några Wikileaks dokument som den som är nyfiken på scientologi kan läsa. Piratebay har också några till dikument och filmer som kan intressera.

Scientology cult Western United States statistics files, 2009

Scientology cult Italy billion year contract

Scientology Class V Org Application, Declaration and Contract, 2009

FBIs egna anteckningar om sekten

Däremot så får inte alla som varit med i Scientologerna drogproblem automatiskt gissar vi, men Lohan verkar vara glad över att ha lämnat sektlivet. Men den som lämnar Scientologerna verkar inte behandlas så väl, vilket NIcole Kidman verkar ha erfarit som bortvald till förmån för…. en tro. En del hävdar att Scientologi förstör liv.

Vi vet inte så mycket, dock vet vi att debatten nedan handlar om det är rimligt att installera censurprogram i ovetande personers datorer. Vad tycker du? Det som diskuteras här är censur.

Scientologisekten skriver mer om ämnet. Att Wikipedia stoppar scientologer verkar ganska sensationellt men antagligen finns det goda anledningar till det (Dagen) Konstigt att grundaren av Scientology L Ron Hubbard hade injektionsmärken på sin kropp efter psykiatriska droger när han dog, eller? Det är väl inte bra att hålla på att injicera dödsdroger eller?

Nyfiken på Scientologi - häng me.gif

Wikileaks, Scientologi och Censur

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: