Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Den förbannade scientologi-kyrkan verkar vara just förbannade, dels på att få se vad tex FBI skriver om deras aktiviteter, dels på att bland de tidigare dokumenten som Wikileaks presenterade kom just från FBI’s akter om Scientologi kyrkan. Artiklar och kritik om Scientologikyrkan verkar ha en stor tendens att försvinna eller mötas av aktiva censurivranden. Fetprinsen har förnyat en av länkarna till FBI’s material om Scientologikyrkan – FÖr dig som vill veta mer om dem. Med scientologi-kyrkans senaste reklamkampanjer här på Aftonbladet kan det vara viktigt att berätta lite annat än vad de själva verkar vilja framställa sig själva som, varför inte hur grundaren till scientologi själv delade ut amfetamin utan läkarordination under dianetik sessionerna (enligt sina egna ord) Att Scientologi verkar kunna användas emot användarna verkar vara belagt om man får tro ryktena om hur bikter utntyttjas som nedlåtande humor. Men barnen verkar kunna börja vid 3 åldern med indoktrineringen. Vill du veta mer om Scientologi? Kolla Wikileaks – Scientologer verkar länge ha försökt strypa Wikileaks med en rad metoder, svaret blev att Wikileaks publicerade ännu mer inklusive Scientologernas heliga trycksaker. Men nu när Wikileaks avslöjar det ena efter det andra som dåliga Norge historier (och viktiga sådana) så kanske scientologerna inte vill stå för sina censursträvanden?

 

Vem våldtar vem?

Julian Assange  borgen samlas det till just i denna stund, kanske kommer han att släppas mot borgen men åklagaren har överklagat beslutet vilket leder till att han får sitta ytterligare tid i häktet.  Framtiden kommer antagligen att ge mera klarhet i om det är ett våldtäktsförsök av Assange eller av Wikileaks. För det verkar som om vissa våldtäkter kan ske i allmänt ljus och alla vet om det men ingen kommer att straffas för det, hur går det då till?

påtända-scientologer-i-knarkchock

-Tja, vi får se om mekanismen visar sig, men man kan undra om den perfekta våldtäkten av någon annan persons rykte, okränkbara ärbarhet och trovärdighet inte går genom att anklaga någon för våldtäkt (i varje fall om du är kvinna) Ju mer svart-vitt ett ärende blir desto lättare verkar det gå att vända på polerna i det, dvs det går lätt att våldta någon om man säger att den våldtagit. En gammal och fin tradition som en gång i tiden gjorde världen blind, öga för öga tand för tand, kanske är det också därför så många inte ser den traditionen, men ändå ser till att den lever vidare.

Det är alltid lika opassande med våldtäkt oavsett vem som våldtas och hur. Men det mest opassande är om våldtäkten blir på ett sätt som aldrig kan straffas trotts att många sett det, vet om det. Scientologi en dödsfälla skriver trollhare. Hjärntvätt som coachingmetod? av Claes Krantz. Scientologer Ljuger i Sydsvenskan av Robert Dam en f.d. toppmedlem som kan berätta hur det går till.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: