Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

collagen.jpg

Manipulering strategierna – insikt & Utsikt en miljardindustri

Nu visar Naomi Chambell (det är inte hon som skapade chapmpionsoppan) hur man kan radiostyra män genom luften. En hemlighet som de flesta kvinnor vetat om länge. Det är faktiskt därför det finns en sminkindustri och mycket annat – Det är industrier som används främst av de som slåss om att manipulera mannens uppmärksamhet. Men ibland blir det mindre lyckat se ovan, där förefaller inte de saggeskållade läpparna framkalla någon större fantasimässig njutning annat än som misslycka kaffeflicka eller så kallade bulle.

Här kan du se Naomi dansa på ett sätt som enligt uppgift påverkat flera män så att de fått en så kallad ståpitt. Vi kräver nu jämställdhet på den fronten, för att kvinnor kan påverka män. För kvinnors manipulationer av mäns in och utsikter syftar till att fånga deras uppmärksamhet, men är det rimligt att kvinnor ska bygga sitt självförtroende på sexistisk manipulation? Vem är det som egentligen tjänar på den sexistiska manipulationen om inte just den grupp som utför den, anledningen är enkel, annars så skulle den inte utföras. Men om det kommer upp på agendan så går det inte lika lätt att slkika objektifiering ur en käft som sminkats som en kåtsaftsskållad fitthålssimulator. – Vadå behandla mannens kärlekstotem som objektifierad blindgångare och radiostyrd matris….

 

Ska alla män ta steroider nudå för att förstärka sin könsroll?

Eller är masshypnos ett miljövänligare alternativ än färg och doftsatta produkter från grisar och annnat slaktavfall som smetas runt i ansiktet? Då kan männen få vara med och manipulera kvinnans uppmärksamhet, låter det inte som bra och jämställt?

Om kvinnan inte skulle manipulera andras in och utsikter så skulle ju männen kunna uppskatta henne som hon är och inte hennes maskeradbalskunnanden, men det vill matriarkatet förhindra till varje pris, vad skulle de kunna beklaga sig över då? Då måste de ta jämnställdheten på allvar och dessutom acceptera sina egna starka och svaga sidor, men det kan ju inte gå för sig…

Matriarkatet styr Al Quaida – Kungabloggen Avslöjar

Matriarkatet hatar män och barn

Attack-Suggan och andra Antifeministiska sexister 

Matriarkatets plastik galonelastikens tänjbarhet

Matriarkatet styr – Wikileaks visar den praktiska verkligheten

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: