Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

En Ljusnande framtid är vår.jpg

Sex Pistols

Har Viktoria idkat samlag och emottagit ejakulatet på ett sådant sätt att samlaget lett fram till en s.k. befruktning? Det var andemeningen i en spekulationsvåg som nådde toppen under Nobelfestligheternas afton. Från Officiella Svenska Kungabloggen vill vi bara meddela följande: Ni skolen ej spekulera i följderna av Victorias knullanden, då de icke angår er, än mindre förstår vi hur ni anstår er. Dock satsar andra i samhället på hur väl en eventuell satsning satt sig.

Tänk i stället på hur systern är i det kalla New York och tvingas shoppa utan SÄPO-vakter där, hon har det jobbigt efter allt som pappsen ställt till med under sötebrödsdagarna och i kaffeflickorna. Men nu lämnar vi detta bakom oss och tänker inte mer på hur SÄPO övervakade pökeriet på diverse platser och faciliteter.

Många samhällsexperter fruktar att just konsekvenserna av ovanstående kan leda fram till att TV-spelande ungdom somnar framför TV, i stället för att onanera sig till sömns. Det är upprörande att monarkin i så fall gjort folkhemmets framtid blinda inför onanin, vad kan vi egentligen göra åt saken? Samlag och onani är inte vad de en gång varit, utan de har blivit företeelser som hamnat i glid på grund av samhällsutvecklingens allmäna friktion.

Den friskärande frihetens gudinna.jpg

Kommentarer till: "Är Samlaget på glid?" (2)

  1. Törnråza sa:

    ”Är Samlaget på glid?”A, definitivt ditt! *hehe*

    Gilla

  2. Folkbildningskampanjer nästa…

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: