Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Nergerjournalistikens aftonblad.jpg

Kuk Lux Lans nätverk verkar kunna känna sig säkra på att få sina slantar tryggt levererade av både Mastercard, visa och paypal, men det kan inte wikileaks ty de har gjort sig kända för att leverera en sanning som såvitt jag känner till ingen har bestridit. Strypningen av existenstillgångar är en gammal KKK-tradition, nu är det inte runt halsen snaran hänger och kropparna vajar i vinden, det är runt den ekonomiska linan som kopplets svänger, ett litet Svenskt företag i Malmö fortsätter dock att leverera penningar till Wikileaks.

Nu tänker de flesta givetvis på sina pengar och vad det kostar när människor blir förbannade och hackar i de sociala koderna såväl som i närverket människor emellan. Utvecklingen  verkar dock ha gått framåt i Amerika

Utvecklingen gick framåt i Amerika men vad hände i sverige.png

Men låt oss räkna lite från den gamla ärkerasistiska funtgrunden

Peace & out …?

Negervärdet i dagens sverige mätt enligt juridisk straffrätts-matematik

Kan man tala om slavens hjärna eller är det slavägarens hjärna eftersom slavägaren faktiskt äger slaven? Då bör man ju rent juridiskt kunna konstatera att den rike slavägaren kunde ha flera hundra hjärnor, låter det inte betryggande att veta, som en liten fin tankekopek som blinkar där som en liten strålande stjärna? (vi, tackom nu så gärna)

Låt oss nu ur rent juridisk synpunkt beräkna slavens värde och sedan jämföra det med lite anndra juridiska termer, ok?

…succeed, a compromise would be needed, and this was that each slave would count as three-fifths of a free person. This allowed, for example, the Carolinas to have ten representatives between them, as against the eight from Massachusetts.
Slaven var värd mer förr än dagens svensk kontra kungen
Då kan vi konstatera att det mänskliga värdet av en slav fastslogs som 60% av det normala människovärdet. Inför lagstiftningen var det således logiskt att slaven kunde straffas på samma sätt som andra. Jämför vi nu med dagens Sverige så kan vi alla se att inför lagstiftningen så kan tex Carl-Gustav inte ens åtalas med det kan alla andra Svenskar. Detta visar att slavens värden kontra den vanlige medborgaren var högre än den normale medborgaren idag kontra Car-Gustavs värden i straffrättslig mening sett från lagbokens ögon. För Carl-Gustav är så mycket värd att han står över den svartvita lagens mening, precis som en sockerbakelse till kaffet.
Men nu ska vi inte tänka på det, Carl-Gustav är ju en fin symbol för just det och delar faktiskt ut ett Nobelt pris med sin politiska sprängkraft. Tänk i stället tillbaka på att Sverige var bland de sista länderna i Europa att avskaffa slaveriet som händelsevis leddes av bland annat Gustav III. När någon säger att det går framåt så vet du vad framåt är för den som säger det, elle gör du?
Erkänn att rent matematisk så är Övermänniskans mervärden ganska okalkylerbara för juridikens blinda ögon, för det är ett gammalt och saftigt tidelag mellan överjaget straffrätten som efter lång och ståtlig pompa levererar denna härliga gräddfil, så det är bara att suga i dig…
Om Slaven tillhörde slavägaren, då tillhörde hjärnan på slaven också slavägaren, alltså var det slavägarens hjärna! Så visa mig nu att du tänker rätt och argumentera för ägaren, så ägd du blir.
Klä upp er det kommer fint folk på besök - tyvär vi är döda och vårdar detta minne.jpg
Du är väl bara avundsjuk av? För visst fan sluts cirklarna och det är i kättingen. Född och uppvuxen i en smedja, jo visst fan bankas det och visst fan är bankväsendet både hora och urkund.
Förgät mig ej paypal av Nikke Lindqvist. The copyriot of suspended animation. Blue or Rädd?

Kommentarer till: "Negervärdet kontra normal adelsklass?" (3)

  1. Human rights, slave, slavery, human values, the slave owners brain ,the slave owners brains, thoughtful copyrights,

    Gilla

  2. […] Det senaste Drevet mot ADHD beskriver ADHD personligheternas flykt från sina egna oförmågor och hur socialt stigmatiserande diagnosen egentligen är utan att komma med någon som är bättre än diagnosen, vilket man naturligtvis borde kunna kräva av den som säger sig veta bättre, för annars är det ju bara okonstruktiv och smutskastning av gruppens titulering. Dvs ADHD begreppet. Som så många gånger förr.  Ordet som bokstavsbegrepp och den vita rollharens morot. Inte alls som Finpapper i de högkulturella runkskrubbarna för det går inte ens att beräkna människovärdet: Neger kontra normal adelsklass. […]

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: