Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

E=MC2.jpg

Kungabloggen Granskar:Patrullen under utryckning

Mina damer och herrar, ärade läsare. Det har tidigt denna morgon kommit såsom en nyhet för oss vilken återupprepades gång på gång, nämligen hur genialist Silvia återanvänt en klänning, nu har hon nämligen burit den två gånger.

Detta rapporterade den svenska TV-kanalen som tror sig vara public serivice men inte ens hade ett eget begrepp för det utan var tvungen att importera begreppet ” public service” (fantastiskt var ordet). Gång på gång berättade den nobelt insatta honan om hur fint det var med Silvias återanvändning. Nästan så praktiskt att vi från den officiella Svenska Kungabloggens sida vill meddela att många medborgare i Sverige nu verkar ha tagit efter de kungliga sederna och dag efter dag verkar återanvända sina klädespersedlar.

Tack Silvia och Carl-Gustav för inspirationen till att återanvända kläder, ett verkligt genialt snilledrag.

En del verkar vilja avskaffa monarkin och visst låter det väl ändå lovvärt att assisterna Carl-Gustav och Silvia till en roll som vanliga medborgare där de skulle slippa de konstlade roller som gör att de behöver SÄPO-skydd etc. Då får de också rätten till ett vanligt liv och slipper befinna sig i hetluften av en rasistiskt baserad människosyn som ståpr i kontrast till FNs deklaration om de mänskliga rättigheterna. Det är egentligen ganska omöjligt att få ihop precis som Josef med sin Iphone, även om det bästa bild autentifieringsprogrammen säger att fotot är autentiskt, det känns väl ändå tryggt att veta?

Josef med sin Iphone.jpg

Hallucinationer eller uppbyggande mot missbruk? Ibogain.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: