Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Till Utterns och vägrenens heder.gif

Utterfuntet och saltstenens fader

Ingen applåpderar längre sminkningen av politikens glädjeämnen och alla ihåliga paranötter som hör julaftonen till, för som vi alla vet blir påskmusten ungefär som julmusten lagom till tiderna när den sista svagdrickan ska säljas.För ut på ur det utnötta begreppen stegar den borna storkökskockan och måttar upp inför den folkliga bestickningen. Fortifikationsförvaltningen och korrosionsinstitutets hädangång åminns inte många dessa dagar, när till och med försäljarna av  den nordsibiriska trottoarporren gått under jorden

Inte ens de färdiskrivna självmordbreven på undergroundmarknaderna väcker uppmärksamhet längre, för många vet att en del vill dö med uppmärksamhet medan andra föredrar att stilla dega sig ned saktfärdigt, en tredje måhända försöker ta tiden på hur lång tid det tar att skjuta sig till döds med kontorets stålklammer. För den fjärde kommer det som ett gyllene tillfälle att moralisera sig till döds.

Välkommen till vår djungelbok - Kungabloggen.jpg

Jag spydde spydde och sket, rapade och fes, men när jag trodde att allt var slut så kom näsblodet som nyförlöst ur kråkorna: -En räddande ängel? Eller bara blodets puttifnask? Jag slafsade och snöt, harklade och röt. Eller kan de här levrade slamsorna bli ditt levebröd så du kan moralisera över uttrycken samtidigt som du hackar levern ur ditt unika tillfälle att göra något bättre?

Matriarkatet rånar oss som vanligt på det enda vi egentligen har:Vår tid och uppmärksamhet, vår kära rätt att styra denna mentala diet som du är resultatet utav- -Ja du däruppe här inne i alla tankar som flyger och far. Har du aldrig någonsin funderat vart du bor?

Den vanliga markeringen om var kulorna ska rulla.. (hör du jojken porla över nejderna, de förbyggda och grå)Markerar hur kulorna ska rulla.jpg

Men är inte egentligen de sexistiska manipulationer som kvinnor håller på med mansförnedrande?

Var inte orolig allt kommer att vara som vanligt Matriarkatets råmodeller kommer att fördömas av matriarkatet och koncentrera alla på att det är könsförnedrande att tänka fitta och hela helvetet blir till offer. Deras rätt att manipulera könsdriften helig och får inte ifrågasättas. Lika lite som den lego värd de bygger och det legosvärd tillhygget bär. För Att råna medmänniskora på sitt naturliga värden det är vad reklamen handlar om så varför inte göra reklam för rånet som lego-jobb?

I stugbyarna är allt som vanligt, folk hänger sig titt som tätt, men det är inte så mycket att tala om. I stället tiger vi och kysser sakta kung Bore med spruckna läppar, här har du en istapp till. Inälvorna håller sig på plats tack vare alla ingärdande slemsäckar och bindväv. Socialarvets urskuldar sig och den fundamentala nedtryckningens pneumatiska kolvrör. Du vrålar åt dina otänkta tankar, är det inte dags att  komma hem och fraternisera över morakakan snart?

-Jag behöver dig, du är så viktig!

Aftonbladets krönikörer går unisont till bonde söker bonde och diskar i uthusen nakna såsom sädens förkläden.jpg

Somnar sött och vaknar med ena tubsockan på av Malin som skriker: Det är slut! Hon visar röven och jag tar mig på mupparna. Tur att vi har den Svenska Kocken. Bättre än så blir inte våra liv, eller? Är vi bara djur allesammans?

Är det en sanndröm att nu ska aftonbladet göra precis som hotellkedjorna en mer sexistisk reklam? Hur ska vi offer för reklamen då kunna samlas och tala ut om hur den objektifierat oss som målgrupp för reklamen? Varför blir det jämt så här ovisst, konstigt eller nått? Är vi verkligen utnyttjade?

Kungabloggenblider på Flickr Expose. Kungabloggen direkt på Igoogle, Kungahusets egen stream. Den himmelska rektangeln.  Tackar för bidraget till den kungliga kampanjen om rätten till ett rökfritt liv – ADD nästan som reklam. /uppdatering Det förefaller inte vara en sexistisk nakenkupp av aftonbladet, utan någon ändu okänt kraft so försöker objektifiera oss.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: