Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

När skvallerhororna till USA diplomater vill kommunicera den verklighet som möter dem, då måste de ta ställning till den praktiska verklighet som möter dem. Det är därför, bara därför och inget annat än bara därför som de rapporterar att Fredrik Reinfeldt styrs av av kvinnan han tillhör, för Fredrick Reinfeldt ingår i stall Filippa. DN.

Mot matriarkates manipulationer av männens könsdrift.jpg

Men eftersom matriarkatet gillar att sminka allt och ser sminket som världens mest naturliga sak, för att manipulera andras in och utsikter är deras vardag, då säger man aldrig sanningen och självfallet visar man än mindre den. Allt ont ska skyllas på patrialkala strömningar och då kan det se ut såhär:Den logiska strukturen haltar som vanligt och allt man egentligen är för är att vinna fördelar in sin manipuleringsstrategi.

Något ansvar för dess konsekvenser tar man naturligtvis inte. Vilket står klart för den som studerar logiken. Att Assange etc också kan ha fallit offer för den manipulativa matriarkat kvinnan är inte rättsligt avgjort än,därför ska vi inte säga entydigt att det är matriarkatet som försöker manipulera nyhetsflödena i detta fallet också, men det kanske visar sig? Nu skakar dock mannen Assange galler i denna ömkliga stund, enligt de uppgifter som framkommit lär. Någon borgen blir det inte heller, så i finkan och vänta på beslutet om utvisning till Sverige och matriarkatets hemvist.

Platikopererade sexister.jpg

Sahlin fick gå för att hon är Kvinna

Matriarkatet Manipulerar och är van med att kunna radiostyra andras uppmärksamhet, de skäller som galna hundar och kallar andra med de mest nedlåtande omdömen samtidigt som de är manipulerande sexistkärringar som på ganska kort tid gjort att ord som feminism eft förlorat i värde.

-Vad kan egentligen vara mer sexistiskt än just det?

Carl Bildt har sedan senast förnekat att han är en Pudel fastän bevis saknas tyvärr än i frågan. ock kan vi meddela att Kungabloggen Iternational fastnat i Herr Bildts censurfilter, då inlägget nedan inte publicerades, kanske beror det på att hunden följde länkarna?

kungabloggen skriver:

Din kommentar inväntar granskning.

06 December 2010 kl 14:19

Det verkar ju vara alldeles förskräckligt vad skvaller media håller på och gottar sig i wikileaks och alla andra obekräftade uppgifter. Vi på Svenska Kungabloggen vill dock hålla oss diplomatiska i frågeställningen och inväntar därför er egna kommentar till den senaste utvecklingen herr Bildt.

Här försöker vi till exempel hålla i minnet vad du faktiskt uträttat för nationen, vilket jag tycker många har alldeles för lätt att glömma när de ger sig i kast med tillmälen som ”gammal avdankad adelsman” etc, vilket är ovärdigt en klarsynt debatt och under alla lågvattenmärken.

Matriarkatet styr Al Quaida – Kungabloggen Avslöjar

Matriarkatet hatar män och barn

Attack-Suggan och andra Antifeministiska sexister 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: