Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

Officiella Svenska Kungabloggen har tagit ställning i frågan. Här följer utlåtandet till medborgarna. Rätten till Nigab burka, eller slöja hänger ofta samman med de pre-islamofoga krafterna som härskar i världen.

-De pre-islamofoba krafterna i samhället förnekar sig inte!

Låt inte Islam tysta rösten av sin egen historia
Vi tar ställning för en genomlyst och upplyst religionshistoria där de nyare och aggressivare religionerna även kan inse sin historia. Innan islam fanns det i närheten en fyrkantig sten som de vandrade runt. Koranen nämner dock tre av Allahs döttrar som brukade vara de första att komma och predika den gudomliga kraften. Chefsgudinnan hette: Al-‘Uzzá hennes två systrar hette Allāt och Manāt- De fanns inga som helst indikationer på att de då tvingades bära slöja för att dölja sanningen om sin predikan och det utseende gud gett dem, tvärtom.

Gud vet varifrån kraften kom och det borde även pre-islamofoberna också göra, för bland de värsta pre-islamofoberna som finns är de som kallar sig själva hyllare av islam. För de tar sig rätten att isolera sig från det rika kulturliv som islam slog sönder och byggde sitt trosfundament på. Men till och med i koranen så står de vackra chefsgudinnorna där som blev till inspiration för en hel värld.

Den gudomliga kraften i den fyrkantiga stenen kaban där energin vandrade, kom från den kvinnliga energin, något som männen inte klarade sig utan, precis som motor DNA’t i det mänskliga släktet alltid är nedärvt från kvinnor. Men för att dölja den sanningen om varifrån kraften i den mänskliga energin kom så har några som inte förstår hur religionens rot satt sin fot på dess vagga och satt på kvinnorna slöja för att slippa se sanningen om människans energi i sin sanna form, det som uppenbarades för dem som hade haft ont om energin. Därav dessa stenar till dess minne.

Det var en fyrkantig sten, ett kors i dess minne

Den var fyrkantig i det runda och de skyddade energin genom sitt varande

De balanserade energierna och höjde nivån.

Därför är att kalla det kvinnans rättighet att dölja sitt ansikte inget annat än ett rent och mycket allvarligt övergrepp på islams rötter och guds direkta barn såväl som på den verkliga chefsgudinnan Al-‘Uzzá.

Det är inte rätten till utbildning det handlar om utan någon påstådd rätt till inbillning, vilken sedan saluförs som en hjälp till kvinnan när det i själva verket är den kvinnliga kraften som är grunden till den fot religionen står på.

Pre-islomofoberna förhindrar aktivt att kvinnan erkänns sin rätta kraft i Koranen som behöver skrivas om för att inte vanhelga Allah, Därför väljer pre-islamofoberna att kalla det rättighet att se in i sanningen och den kvinnliga kraftens sanna ansikte, när allt det handlar om är ett rituellt system som berättigar pre-islamofobin världen över, trotts att de byggt hela religionen på symbolik som fanns där långt innan – dock utan slöja.

Ska någon bära slöja så bör den också innefatta händer fötter och ögon så att vi blir beslöjade från att behöva se något sådant i verkligheten. Vad säger ni Pre-Islamofober om det?

strålande tider härliga tider.gif

-Var inte rädda för upplysning!-

Alla blommor söker sig mot solen – hur hittade du annars hit?

Ta bara och tänk efter för några sekunder, om aftonbladet är det tredje största mest eftersökt på google, vad kan man då egentligen säga om pre-islamofobin? Googla gärna på ”Pre-Islamofobin” så ser du hur utsökt de har raderats bort från det folkliga medvetandet till förmån till något annat. Den kloke frågar sig säkert dock, hur kan en kropp bli så mycket större än den fot den faktiskt står på – dvs sin egna historia. Låt inte den beslöjade verkligheten sökmotoroptimera din hjärna.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: