Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

Blodgivare ser bra ut att vara.jpgI namnet av frihets säljs några heliga pelare in: Religionerna.  Bakgrunden till de blodigaste av alla krigen, religionskrigen har aldrig varit speciellt heliga, snarare tvärtom. Den gamla skiten ska få konkurrera med en supermakts vilja att kontrollera, vilken säljs in som terroristbekämpning. De stackars representanterna för pre-islamofobin kontra världsordningens självutnämnda gravitationscentrum som tack vare sitt allvetande kan presentera lista efter lista med hemliga hot och ”misstänkta bomber” eller varför inte det lilla kinderegget: ”potentiell utläggare av misstänkta bomber?

Den religiösa Rock n Roll påsen

Svenska Kungabloggens lansering av den heltäckande slöjan där vare sig fingrar fötter eller något annat tillåts att visas bemöts med tjock tystnad, trotts kampen för den religiösa friheten att vistas insydd i en helig påse, The religious bag.

Passfoton måste tas på burkan inte på individen, då får alla få den visuella gestaltningen av trosinriktning till påsseende. Eftersom vi alltid försvara kvinnans rätt att leva insydd i en helgonpåse är det en religiös kränkning om påsen tas bort och kvinnan fotograferas som gud skapade henne, det fattar väl alla.

 

Den ultimata kränkningen av trosinriktningen

Den ultimata kränkningen mot varje individs rätt till frivillighet är att påstå att någon annan har större rätt, eller att förtiga den enskilda rätten, så varför i helvete alla jävla religioner tillåts att breda ut sin gamla smörja på bekostnad av varje individs rätt till självbestämmande är obegripligt för alla som inte tycker att det finns en handfull sätt att se och tolka världen.

ID-lökarna-i-röntgenåldenr.jpg

Därför blir de perfekta vapnet för den som vill kontrollera den allmänna debatten att fånga den från bägge sidor:

1: verka för religiösa fundamentalisters rättigheter

2: Visa hur de hotar alltsammans från din söta mamma till det heliga järnvägskorset i Hallonbergen

För därigenom förtigs ganska effektivt att ingetdera är representant för någon större sanning, men ganska effektivt kan skapa den. Den verkligt fria trosinriktningen är och förblir den personliga och inte den massiva likriktningen av världsuppfattningar som de förbannade religionerna står för, inte heller något sjukt tänkande om säkerhet som leder till att man plötsligt ser ”misstänkta bomber överallt” för tänk efter bara lite granna -Vad kan egentligen inte vara en misstänkt bomb?

Den enda frågan Gud har till dig är varför du inte hjälper till att lansera den religiöst perfekta Rock n Roll bagen med helt hermetisk verklighetskontakt så att vi slipper se den.

moving shadows of the kungabloggen.gif

din dröm om evigheten

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: