Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Matriarkatets myckets sexistiska kampanj har nu avslöjats av några som hoppat av det åldrande matriarkatet som dag efter dag verkar bli mer desperatare för att kunna hålla lögnerna vid liv. Greppen verkar bli mer och mer sexistiska samtidigt som matriarkat kärringar är medvetnare än någonsin om sin ålder och gör allt som står i deras makt för att fortfarand e kunna manipulera sig sexistiska fördelar genom att sminka sig och allt annat som ger ”självkänsla” på andras bekostnad. Antigen genom sminkning eller lordosis manipulationen (det sexistiska greppet att resa upp den) Men å andra sidan så var kampanjen förberedd för Carl Bildt och dennes krönining av Amerikansk diplomatpersonal som ”medium size dog with big dog attitude”.kungabloggen international About.png

Carl kanske är exakt den typ av hund främmande makt vill skicka fram för att skylla på en annan främmande stormakt under till exempel Hårdsfjärden incidenten då Carl Bild helt utan bevis påståd saker han vare sig då eller nu har något som helst täckning för enligt de kända data som presenterats. Att även NATO experter håller sig tveksamma till att peka ut Sovjetunionen som kränkande makt vid hårdsjärdenincidensen kanske talar sitt tydliga språk.

Att Sverige sedan lämnar ut information om Sverige till främmande makt kanske inte är det minsa nytt, men med tanke på att sverige är en demokrati så skulle det vara intressant att veta vem som emot riksdagens kännedom bemyndigat ett sådant förfarande samt med vilken godtyckligt rätt det skett. Carl Bild kanske vill kungöra sin dogmatiska inställning i frågan?

Behöver du någon som slickar och skäller på dig - käöp hund matte.gif

 

Allt vi från Svenska Kungabloggen kan komma på att säga er egentlgen: Voffo gö di poh Ditte vise?

 

Läs hur Kungabloggen tar del i att bredda debatten kring unga människors vanor i de amorösa förehavandena, så att inte bara matriarkatets offrerollsmentalitett och sexism kommer i dagen utan att även andra sidor är tilåtna att dryfta.Bland annat miljondöden på tubsockorna som sker i folkhemmet dag eller dag som tidigare många vetat om men fåp vågar berätta kring: Se SVT debatt och hur kungabloggen går i förtrupperna för dig.

Tänk på vad redan Monthy python sjöng:Every sperm i sacred! Vem tar någonsin ansvaret för de unga gossarnas rätt att få uttrycka sitt kärleksnektar som faktiskt också är grunden till all feminism? Vem tar ansvar för att grunden till feminismen gång på gång hamnar på sockan?

….Men fler måste väl kunna bry sig om de unga gossarnas ungdom och runkfrid samt hur många spermier som kan förgås utan att de någonsin får se det enda svarta hål de längtat efter hela sin uppväxt levnad för att en dag sakta se. Killarna kärlek tas alldeles för given och könsfloret hänger som en tyst dödsskugga över de fördömda spermiernas öden

En av Svenska Kungabloggen modiga skribenter vågar berätta om hur denne redan som 14-åring hade sex me en äldre person, frågan som man också måste våga ställa är om vår kollega som 14-åring blev utnyttjad. Läs själva om den skakande upplevelse som samlaget ofta är. på SVT debatt under rubriken

De som har sex med 14-åringar måste skärpa sig

Hur ser ni andra på den saken egentligen? Gjorde hon fel när hon tog mig på fullt allvar, eller var hon bara en kåt och kall slyna som utnyttjade min ungdomliga lekamen? Förvisso ejakulerade jag i den äldre flickan, men räcker det för att ta återanknyta kontakten och be henne skärpa sig? Hon visste att jag var 14 år när hon satte sig på mig.

Dagarna satte hon sig på min mun igen! och då kunde jag inte längre säga till henne att jag älskade henne, men hon njöt av att jag försökte… Har jag blivit förnedrad av den äldre flickan? Eller gjorde jag rätt som lät henne sätta sig på mig, fastän jag säkert kunde komma på ett skäl att låta bli om jag bara tänkte efter, innerst inne?

Vad tycker du? Vågar du själv ta del i debatten och dela på offerrollerna? Har det tryckt dig länge, eller har du också varit med om att du väntat på att säga till en kvinna att du älskar henne men inte kunna för hon har sätt sig på din mun? Våga skriva och berätta  ditt hjärtas röst, kära du.

Har Kungabloggen blivit utnyttjad

 

Är det mansförnedrande när en del bloggar skriver Moms-Sats, eller är det bara en myt från matriarkatet som vill få det till att män är generellt sätt överkänsliga?Det känns tryggt att vi ändå har Fittans.blogspot.com att lite på i dessa mörka och kalla tider av bitvis förvirring nu när Madelään inte kommer till Sverige under de nobla festiviteterna utan väljer att vistas i andra länder där hon till och med påstås arbeta. Madelään är dotter till personen som tror att han är kung över Sverige och Svenskarnal.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: