Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

wikileaks and the smoking gun.gif

De militärstrategiska avtalen och allt annat som berättigar den skenheliga demokratin att få existensberättigande verkar vara hotad. De potentiella napalmdistribueringscentralernas högflytande förhandsuppgjorda skenupphandlingar är avslöjade.

Därmed ökar risken för att Carl Bild hittar en rad U-båtar från Sovjetunionen och allt annat trams som saknar täckning. Den paranoida industrins kännemärken är hotade om det kommer fram hur skendemokratin ska kunna behålla konservburkens alla vackra etiketter:Neutrala, demokratiska, folkstyra …. Liktornsergonomin filar ständigt på fotnoter som ska kunna rädda demokratin från folkets ofta förutfattade meningar och alla sådanadär tillfälligheter som visar varför tex en folkomröstning aldrig är bestämmande utan bara rådgivande åt politikerna som bestämmer, för vi vet ju alla att folket lite till mans är dumma i huvudet.

Den Norska Ministern förklarar sig med ord som: ”Jag vet inte hur andra uppfattar ord, än mindre förstår dess mening”  Därför är det självfallet så att wikileaks har stängts ned av skendemokratins och neutralitetens försvarare. För jorden är fortfarande den enda neutrala planeten i vintergatan. Själva sitter vi bloggare klistrade och lystrar till de senaste rökridåerna och dess kontraspionage som förgyllda demokratihoror i en syltburk, medborgare vad mer kan du egentligen begära? Nu har vi tack vare wikileaks (eventuellt) fått se lite av den verkliga maktens finrum och hur dess klosetter mycket lätt kan spola demokratisk ordning och all annan sådandär oviktig skit som är till för gallerierna, galleristerna och försäljningen av hela denna väl väletiketterade.

I dagens DN berättas att Usa betraktar Svearnas rike som en allierad och att de kommer att göra allt  för att stoppa läckorna.

Matriarkatet svarar på Kungabloggens: Rätten till ett rökfritt liv

Matriarkatet svarade precis vid när bloggen gick till tryckning med nedanstående bild, vad kan man egentligen säga annat än att matriarkatet är lika sexistiskt som det alltid har varit – Ok, att de arbetar mot rökning, men de flesta undrar nog med rätta om det inte bara är en rökrida. Det enda vi undrar är om Kungabloggen har blivit utnyttjade igen. Enligt pixelpedagogen och bilddaramaturgen Wilfarth Uhgenhstaahl är bildens kärna tänka att ge associationer mellan outlook och microsoft, alltså något i stil med ”ge oss mer än er lilla dick”.  Själva känner vi oss tveksamma till vilka slutsatser som egentligen går att dra för den bildade allmänheten.

Rökridåerna & Den Diplomatiska Nakenkameran

Men who smokes sucks.gif

Kungabloggen – hjälper er ur krisen, tack vare nya relän och antifisk URL. Med säkerhetsbaserade lösningar som fungerar i alla väder när internet blivit helt strömlöst, de outsläckbara fredens och frihetens hjältar, Hax.

Ledande internationella bloggar för osjälviskhet och alla andra ord ingen vet vad de betyder kommer att hedra faktum ovan med en snöig layout, enligt beroende experter finns det dock ett visst hopp tack vare de nutvecklade kungabloggen turpixlarna på flickr som gör livet och fantasin bättre. 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: