Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

Rökridåer och kommunikativa platåer.jpg

Hur bildade är egentligen skvallret och rökridåerna?

Nästa blir dörrrarna till bankvalvens tankegångar som får stå på wikileaks spång, men först kommer en del om den Svenska nationens kommunikationer mellan beskickningarna, ambassader och konsulat. Många undrar varifrån läckorna kommer och en hel del spår går till en ung och trind 23-årig student . Andra menar att de som uppdagats är så pinsamt att det inte kan finnas några rimliga ursäkter. Efter gårdagens kungliga scoop där Frihetsgudinnan röntgades enligt samma logik som att alla flygplanspassagerare måste röntgas, kan man ju i logikens namn alltid undra vad supermakten kan ha emot att kommunikationerna röntgas. De kan ju bevisligen utgöra en säkerhetsrisk och vad kan egentligen inte det?

Frihetsgudinnan röntgad av kungabloggen

Bland rubriker som: strippade för att slippa nakenkamernan,  spanar snyggingar med nakenkameran, undrar nog många hur verklighetensens frihet – det man vill försvara egentligen ser ut.

Trotts att experterna slagit fast attt de inte fungerar tillräckligt bra så ska nakenkameran tydligen användas ändå, vi kan bara konstatera att vem som helst ändå kan föra in det mesta som behövs för att spränga vilket flygplan som helst i sin anal, för krysset är insynsskyddad och bakom det når inte nakenkameran och även ifall den gjorde det hur skulle den veta vad som är sprängmedel och vad som är ren skit? Svenska kungabloggen har som enda blogg testat en miniversion av nakenkamera med terahertz strålning.

Baksidan av skvallret avslöjar sig.jpg

När vi frågade madelene albright som kom utklädd och trodde att ingen kände igen henne på flygplatsens bokaffär så vände hon andra sidan till när hon fick frågan om nakenkamerorna på flygplatsen, Hillary Clinton gjorde sak samma, när hon  fick frågan om de sexistiska röntgen instrumenten hänger ut männen mer än kvinnorna i och med att männens könsorgan till större delar är synliga än kvinnors och ibland även mera pushade rent troslärigt.

Upplyftande nakenkamera.jpg

Männens exponering blir alltid större och värre än kvinnors

För riktigt jämställdhet bör motsvarande del av kvinnans kön exponeras för samma genomlysning, eller hur ska vi annars kunna nå jämställdhetsmålen när det gäller den fundamentala säkerheten? Att sedan en del experter säger att skiten är farlig det kan ju ignoreras experterna tjatar alltid, men vi vet att säkerheten uber alles.

Uppgifterna bekräftas av flera oberoende källor som officiella Svenska Kungabloggen har varit i kontakt med. Då kvinnor är i majoritet kan nakenkameran rent juridiskt klassas som hets mot befolkningsminoritet då den avslöjar och faktiskt i praktisk mening hänger ut ett kön, medans det andra bara får en bråkdel av sn yta exponerad. Enligt Folke Ekballensrö på Svenska Jämställdhetsinstitutet kan det vara frågan om massiv könsdiskriminering i bildens verkliga mening, då 100% av männnens könsorgan exponeras medan blott ytan (några få procent) av kvinnans könsorgan (den så kallade vaginan) exponeras.

Men på grund av att just mäns kön exponerats så länge är det fortafarande ingen som bryr sig om den verkliga exponeringsgraden som män utsatts för länge inom de portnografiska kulturyttringarna, inte ens FIttans blogspot. com som förvisso gjort sig kända som baletten som snippa har tagit uiupp saken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: