Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Adam_and_eve_newsweek_cover.jpg

Människan har sannerligen lagt ut ett stort bredband sedan Adam och Eva.

Efter den oerhört stora succen som inspirerades av Aftonbladets Klick-bilaga:

Din vikt i Bajs

Så har Den Officiella Svenska Kungabloggen beslutat att det är dags att gå vidare för att visa att många gamla sanningar ibland ligger där du minst anar det! Känns förhållandet tradigt du mår skit och din pojk eller flickvän tar dig alldeles för givet testa att skit lite – Lägg helt oväntat en riktig rykare i en kastrull och testa med att tyda varandras klickar, älskar man varandra i nöd och lust så göra man!

Så kan du tyda ditt bajs i aftonbladet ger er bägge en viss insikt i varandras tarmsystem och varför inte älskar man varandra så gör man.Vi vill dock ge er lite facit så att ni genom rätt matvanor kan sminka ert bajs till nya uttryck, tex så ger blodpudding mörkare mera svart bajs och bananer kan ge en betydligt ljusare mera amberlikande färgsättningslyster. Om ni efter en tid kommer in i den trevliga vanan att tyda varandras bajs, så kan det komma som ytterst obehagliga överraskningar om det plötsligt kommer en fis eller flera nesliga pruttar när du satt dig för att leverera råmaterialet till kvällens tydafton. Detta går dock att förebygga. läs här. Antagigen kan självhypnos också ha viss posotiv inverkan tänk: Jag ska inte fisa inför mina uttryckliga analysklämtning, gång på gång eller läs här.

Huruvida denna tolknigsreform går att omsätta för sin personliga vinnings skull ret  ekonomiskt är dock omtvistat, för visst är det en hushållsnära tjänst, men kanske den är för moderat i sin ringmärkning?

Kungabloggen har nu även fått en fanclub på wordpress.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: