Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

medborgare du är  bara en kugge vi är kungabloggen 123.png

Människan, den enormt stora gåvan till hela universum som med alla sina miljövänliga kaffefilter och all annan förljugen skit tror sig vara miljövänligt för miljarder bara idag och som håller på att förstöra den planet rasen har kolloniserat. Människans magiska tankar om sin egen överhöghet är alltid oöverträffad i sin spetsfundigt högteknologiska genomruttenhet. Miljövänligt, vad fan har människan någonsin gjort för den här planeten? Vad kan egentligen människan göra för den här planeten, solen eller andra planeter som en vänlig gest?

Universums största pussel äntligen löst.png

Nej, det handlar självklart om självklarhetens gravitativa centrum – Människan – och vad som är miljövänligt för människan, alternativt hur man rent teknologiskt kan ljuga samman en värdsbild som kan vända uppochned på självklara fakta. Om den öppna kannibalismen skulle vara modern idag så skulle det säkerligen kallas människans bästa vän och höjden av det männisovänliga i att äta sina medmänniskor precis som vi är djurvänner och har bra och djurvänliga bönder när allt egentligen handla om att äta deras kroppar för våran egen njutnings skull. Och varför ska du nu inte få njuta dåråh? Alla andra är ju så elaka (eller vad som helst, min älskade vän) Kom igåg att den som berättar sanningen kommer att betraktas med mycket suspekta ögon – för sanningen är alltid det största hotet, men för vem?

Den  naturliga korvplockaren det yppersta tecknet på mänskligt förstånd och miljömedvetande eller.jpg

Hjälp till att rensa naturen som alla duktiga gör, Människan gav naturen stängsel

Konsten att begripa sitt egna handlande….Men inte bara det, mannen som kunde tala med djur talade lite djupare en dag en späckhuggare som var uppfödd i fångenskap, efter en tid märkte han att det var något som tryckte späckhuggaren, som till slut ställde frågan den haft i tankarna en tid -.Har alla oceaner väggar.

Frihetsgudinnan röntgad – Ingen oskuld utan väldigt erfaren

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: