Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Man blev hotad till livet av kåt kärring som krävde att han skulle stimulera hennes nedre områden, vi kan under chock meddela att kvinnan var väldigt grov i munnen och enligt polisanmälan lär ha skrikit:

 – Slicka min fitta, annars skär jag halsen av dig!

Men mannen var stark och stod på sig, enär han hade oförhappandes överväldigats av en synnerligen skarp odör från kvinnans stinkande fitta enligt rapporterna från platsen. Vi kan bara beklaga språkbruket från de nedre regionerna och återger det enbart för att spegla scenariot från attacken så verklighetsnära som möjligt så att inga valörer från den sexistiska attacken försvinner.

Söt muskulös 17-årig gosse våldtagen av 10 kvinnor

Från andra delar av världen rapporteras liknande hemskheter, en blott 17 årig gosse blev gängvåldtagen av 10 kvinnor på de mest vidriga sätten. Ett stort tack till genusvetaren som samlat in dessa uppgifter under stor press från matriarkatet som gång på gång utövat sin vanliga terror.

Nedan polisens uppgifter från mannen som utsatts för de sexistiska fittslickningstvånget och dödshoten

Vart är vi egentligen på väg?

Kåt hårfrissörska band och våldtog rånare – Tvingades ta Viagra

Kommentarer till: "10 kvinnor bakom gängvåldtäkt av stilig 17 årig pojke" (13)

 1. _Black Sheep_ sa:

  Man blir inte ens förvånad längre, vilka sjuka människor det finns ;O

  Gilla

 2. Ja, mankönet är utsatt för en enorm sug från en mängd svarta hål! Men mänskligheten behöver upplysning och religioner inte svarta hål och våldsverkare.Dock bra att en del tidningsredaktioner törs rapportera om det som ofta förtitgs. Mörkertalen kan vara enorma när det gäller vissa typer av sexistiska övergrepp.

  Gilla

 3. The Woman sa:

  Får inte du heller några ligg längre, precis som Per Ström? Förstår att det kan bli lite frustrerande så man måste starta manscenter och hitta fel hos kvinnan..:-D

  Gilla

  • Från att ha blivit beskylld till att vara en lite missförstådd ung feminist tll att bli jämförd med någon som enligt uppgift inte får några ligg längre, ja ja säger då det. Det är inte lätt att rapportera sakligheter om verkligheten.Svenska Kungabloggen förstår att många blir upprörda av verkliga nyheter från verkligheten! Långt bortom det politisk korrekta och välcensurerade. Kanske du kan försöka vänja dig vid tanken, hjärtat? :)

   Gilla

 4. The Woman sa:

  Har verkligen försökt vänja mig…Finner det dock svårt då ett gott syfte tycks saknas, med formen av centrerad smutskastning av kvinnor.Kan du själv förklara målet med era propaganda lilla gubben?

  Gilla

  • Officiella Svenska Kungabloggen Ber att få klargöra en sak som kan vara svår att förstå för en del: Inlägget handlar inte om det du tycker dig se eller ämnet du väljer att ta upp. Den som läser inlägget ser nog ganska snabbt att det handlar om sexistiska övergrepp. Om du inte vill tala om de grava och straffbara sexistiska övergreppen Kungabloggen skriver om så gör inga inlägg i artiklarna som tar upp dessa.Vill du diskutera frågor utifrån en allmän synvinkel så gör det utan påståenden av sexistisk natur i artiklar som angör ämnet ditt hjärta känner behov av att dryfta, kära du. Du behöver inte vädra din sexism eller komma med påståenden om andras samlagsfrekvenser etc, du har redan övertydligt visat din sexistiska hållning. Artikeln härovan handlar om sexismens offer, något du verkar vilja förtiga-

   Gilla

 5. The Woman sa:

  Du med ”GenusNytt-bloggen” har som syfte, att sprida den här typen av extrema nyheter om kvinnor. Ingen av er har dock någon aning, om vart det hela ska leda till för gott!? Förutom Per Ström, som tjänar pengar på Idén. Du kunde ju inte heller svara på min fråga!?Finns det någonstans någon media, som endast tar upp liknande centrering om män? Nej, eftersom det är så sällsynt att kvinnor våldtar, dels av rent bristande fysiska möjligheter, dels av mindre testeronstinna och aggressiva tendenser. Självklart ska allt tas upp i media. Men ni siktar ju bara in er på en sak. Sällsynta brott som kvinnor utfört. Och det finns ju redan i media, så varför dra upp det igen? Om inte för att smutskasta kvinnor.

  Gilla

  • Officiella Svenska Kungabloggen Ber att få klargöra en sak som kan vara svår att förstå för en del: Inlägget handlar inte om det du tycker dig se eller ämnet du väljer att ta upp. Den som läser inlägget ser nog ganska snabbt att det handlar om sexistiska övergrepp. Om du inte vill tala om de grava och straffbara sexistiska övergreppen Kungabloggen skriver om så gör inga inlägg i artiklarna som tar upp dessa.Vill du diskutera frågor utifrån en allmän synvinkel så gör det utan påståenden av sexistisk natur i artiklar som angör ämnet ditt hjärta känner behov av att dryfta, kära du. Du behöver inte vädra din sexism eller komma med påståenden om andras samlagsfrekvenser etc, du har redan övertydligt visat din sexistiska hållning.Du väljer att totalt ignoerera innehållet i artikeln och vill prata om annat vilket visar din tydliga nonchalans för dessa sexistiska brott, vilka rimligen inte borde ha sin största betydelse i vilket kön som drabbas, men i den stund de har det – då kan alla se vilken sexistisk grundsyn som likt rasismen präglar personen som tycker så.

   Gilla

 6. På grund av den sexistiska naturen på inläggen i denna tråd kommer Den Officiella Svenska Kungabloggen att överväga att införa strängare moderering av kommentarerna så att alla påståenden om författarnas eventuella samlagsfrekvenser etc…. Samt de fruktansvärd sexistiska nonchalans det ligger i att nonchalera det våldsamma övergrepp artikeln faktiskt tar upp och i stället att tala om allt annat.Men för att visa vår ärade publik, väljer vi här att ändå återge några hysteriska inlägg som kännetecknar en frågeställnings som vissa grupper tydligen inte ens vill diskutera.Du som inte känner dig nöjd i hjärtat över den strängare modereningen som tar bort den värsta gris-sexismen får självfallet gärna starta en egen blogg och länka hit så att vi ser vem du är och vad du går för, samt hur många som väljer att läsa dina alster. Då blir du ändå läst samtidigt som våra älskade läsare inte behöver vänja sig vid den höga grad av opartiskhet som den Svenska Kungabloggen är rikskänd för.

  Gilla

 7. Signatur ”The Woman” har gjort ytterligare ett inlägg och efter alla smutsiga insinuationer, osakligheter, så hälsar vi självfallet henne välkommen att starta en egen blogg och spy galla mot alla därifrån. Kommentarerna här modereras hårdare. -Lycka till!Vi tackar ändå för tillmälen som alltifrån att vi är som pär ström och inte fått ett ligg på länge till att vi är homosexuella. Utgår från att det är pär ström på:http://genusnytt.wordpress.com/ som avses. Intressant att se på den sexism som drabbar den som bara belyser ett fenomen ur en ovanlig vinkel. Sedan är det väl imponerande hur mycket sexister vet om andras samlagsfrekvenser, eller snarare påstår sig veta. Vilket klargör hur väsentligen det är att tala om allt annat och komma med falska påståenden i stället för att direkt angöra det fruktansvärda brottet ovan.

  Gilla

 8. […] 10 Kvinnor bakom brutal gruppvåldtäkt av stilig 17 åring afroamerikansk gosse. En annan blev hotat att bli kvinskuren om han inte “slickade fitta” Se de hemska kärringarna som helt känslokallt utnyttjar männens känselspröt […]

  Gilla

 9. […] 10 kvinnor bakom gängvåldtäkt av stilig 17 årig pojke // 29 november 2010, kl 10:21 Skrivet av Kungabloggen Anmäl !  kvinnor bakom gängvåldtäkt av stilig 17 årig pojke […]

  Gilla

 10. […] 10 Kvinnor bakom brutal gruppvåldtäkt av stilig 17 åring afroamerikansk gosse. En annan blev hotat att bli kvinskuren om han inte ”slickade fitta” Se de hemska kärringarna som helt känslokallt utnyttjar männens känselspröt […]

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: