Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

även kungar är vanliga människor.png

Det övermänskliga DNAt har ju vissa speciella regler som vi inte kan ändå så mycket på. Man föds liksom och jupps bara plötsligt mer värd än alla andra tack vare sitt bättre DNA. Nu påstår aftonbladet att fler och fler svenskar vill att viktoria ska bestiga  tronen.

principerna för monarki varför är du så negativ till Uber DNA.jpg

Andra röster verkar säga att demokratin inte behöver någon påsättning, själva så står vi mitt emellan och vet inte riktigt vad vi ska tro, behöver verkligen en demokrati en påsättning av gammaldags tronföljare? Eller är det snarare så att demoratin mår bäst av demokratiska metoder och inte DNA styrda ordningsregler, vad tycker du? Är det DNA som gäller eller demokrati?

demokratin eller mervärdes DNA censurerat i aftonbladet snack.png

Det här inlägget försvann från Aftonbladet snack, då just debatten om FNs  deklaration om de mänskliga rättigheterna verkar vara lite svåra att ta för censursatan, kanske är det så att det blir alltför uppenbart att den monarkiska principen står i bjärt kontrast till principen om människornas lika värden och det är den debatten man inte vill ta. (du hittar några inlägg till vänster som tar upp den saken om FN och deklaration kontra födslorättsprivilegier)

Men nu är kommentarsfältet stängt och då säger vi väl det då? Fler och fler svenskar är för en rasistisk princip som saknar stöd i FNs deklaration om de mänskliga rättigheterna, ursäkta mig jag tror inte riktigt det. Enligt DN verkar hälften vilja bli av med de rasistiska DNA principerna. Men knugo verkar inte röra sig på den punkter, lite blyg kanske? SvD skriver om samma sak.

inge rök uitan Sug.jpg

bilden ovan kommer från den franska kampanjen om att sluta röka.

Lycka till med flytten till wordpress fetprinsen! Hoppas att allt går bra. Blogspot och wordpress, tja verkar ganska olika..  Undrar varför så många verkar så negativa till demokrati…. är de bara avundsjuka?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: