Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

insikter och utsikter 2 Inte stekt bara rökt.jpg

Tobaksindustrins aggressiva hot mot människor – Ett underbart initiativ som debattartikel i SvD. Självfallet finns det ingen anledning att acceptera att samhällets framtid och dess uingdom påverkas på ett negativ sätt av en marknadsintressent vars enda intresse är att tjäna pengar på en produkt som är enbart bevisat skadlig för folkhälsan, Institutet mot psykdroger och dödsdroger visar att tobak tillhör bland de mest dödliga drogerna, att några dementa rökare opponerar sig ska vi iofs ha förståelse för, men att lobbyisterna vill sälja in sin rätt att tjäna pengar på bekostnad av andras egentliga hälsa som världens mest naturliga sak, kanske vi kan sätta stopp för. Har vi inte sett nog av den skiten? Wall Street Journal kanske behöver en bättre politisk hacker?

Att 200,00 barn dör av passiv rökning det skiter väl rökarna i, annars hade de väl slutat, eller hur? DN, Vi hälsar därför våra älskade rökare välkomna till Officiella Svenska Kungabloggens SUG- Kampanj . Som är tänkt att vandra i samma anda som tidigare kampanjer, tex de vackra poetiska bilderna av franska lektioner på knä.

Lisa vill sätta P för att man har åsikter om kungahusets rökvanor och visst ligger det säkert något där, exakt  mellan överjaget och underlivet, frågan är väl mest vad och om Svenska kungabloggen har blivit utnyttjade nu igen. Den som vill suga måste få suga tycks lisa mena som ett svar till Linda Skugge som bara konstaterar det självklara, att förvisso ser böcklingen ganska guldstinn ut, men visst är den fisken ganska så rökt.

 

Från Mitt-klipp på Aftonbladet.

Hjälper du oss med budskapet om tobak och alkohol?

Vi tyckte det kunde vara passande att lägga upp en serie bilder om konsekvenserna av rökning och alkohol på något bra ställe, vi har fått ett utrymme gratis och har testat lite med Drupal men det verkar svårt att starta med någon som är bra och känner sig manad att hjälpa till för att fixa en bra sajt med drupal som är snygg stilig och bra?

Förenade feminister mot Rökning

Rökning påverkar det så kallade manskönet negativt varför det kan leda till att feministernas nöjen minskar.

Hängpattar NU – Konsten att suga på rätt sätt

 Rökning påverkar både skin och elastisitet, så sug på kära du!

Powered by Disqus

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: