Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Det osökta överjaget och det saftiga underlivet: Sagan fortsätter

Den som Googlade på Sverigedemokraterna kom länge till Sverigedemokraterna.de, tack vare en mycket skicklig kampanj av  Pontus och Nikke Lindqvist DN har skrivit lite om kampanjen som länge varit en välkänd doldis i vissa kretsar. Mycket kan skrivas om det… men vi låter andra stödtrupper göra det.

Vi kan med stor skärpa inflika att denna kampanjen är helt fristående från den knivskarpa kampanjen med hovrande datainhämtare von oben, som Google sedan några månader testar i Google Drone, det strikt hemligstämplade projektet där små minichoppers hämtar information från lite bättre utkiksplatser,  detta har visat sig vara nödvändigt då Google inte lärt sig att kontroller insekterna än.

Drone Cam  Kungabloggen drone cam.jpg

En drone kan vara i luften ungefär en timma och navigera självständigt inom avsökningssektorerna. Minidronen har redan testats av Liverpoolpolisen bland annat när de jagade en bög-känguru som flytt från en djupark på grund av alla uppvaktande honor. Livet är hårt och vi lever alla på hoppet, så häng med och se variant ett av Drone – din nya övervakningsrobot.och fatta att livet ibland suger kängurupung.

Obs detta ska inte blandas samman med Fisk-URL eller hur TCP adresserna kan kondenseras av patriarkatets URL-förlängare. -Det är bara myter.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: